Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΚΟ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ ΕΝΩ ΜΑΖΕΥΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ο Χρήστος Χολιαστός είναι ο 22χρονος ο οποίος σκοτώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μάνεσι Καλαβρύτων, την ώρα που μάζευε καρύδια,...






Ο Χρήστος Χολιαστός είναι ο 22χρονος ο οποίος σκοτώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μάνεσι Καλαβρύτων, την ώρα που μάζευε καρύδια, μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του Γιώργου και του πατέρα του Φωκίωνα. Η είδηση έχει συγκλονίσει τόσο την τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων, όσο και της Πάτρας, όπου διέμενε η οικογένεια.




Ο άτυχος νέος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χτυπούσε τα καρύδια με μια μεταλλική βέργα, η οποία κάποια στιγμή ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έγινε το μοιραίο.

Ο Χρήστος Χολιαστός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Καλαβρύτων, ωστόσο οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Η σορός του 22χρονου μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου το πρωί της Τρίτης η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα θα κάνει νεκροψία – νεκροτομή.





Η κηδεία του άτυχου νέου αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Συγκλονισμένος είναι και ο δήμαρχος των Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς με τον οποίο επικοινώνησε το thebest.gr, ο οποίος είπε ότι η είδηση έχει παγώσει τα Καλάβρυτα.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του 22χρονου, Φωκίωνας Χολιαστός, είναι πρώην Διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και νυν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου.

Ο Χρήστος Χολιαστός σπούδαζε στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών και είχε έναν δίδυμο αδελφό, τον Γιώργο και μία μεγαλύτερη αδελφή τη Γωγώ.


thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.