Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ... ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!

Η 51χρονη κλείδωσε τον 53χρονο δικηγόρο σύζυγό της σε αποθήκη. Στη συνέχεια, σκότωσε με μαχαίρι τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνη...








Η 51χρονη κλείδωσε τον 53χρονο δικηγόρο σύζυγό της σε αποθήκη. Στη συνέχεια, σκότωσε με μαχαίρι τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε.

Όταν ο άνδρας κατάφερε να βγει από την αποθήκη, αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα, καθώς μάνα και κόρη ήταν νεκρές. Η 51χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.





Δίπλα στις δύο σορούς βρέθηκε αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι το αντικείμενο της δολοφονίας.

Αυτή την ώρα, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα για το πως έφτασε η συγκεκριμένη γυναίκα στο σημείο να προβεί σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη, πριν δώσει τέλος και στην δική της ζωή.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που δεν κατάλαβε πως έγιναν όλα

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, όταν χρειάστηκε να κατέβει στο υπόγειο για κάτι δουλειές, η 51χρονη σύζυγός του, συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε μέσα.

Όταν μετά από αρκετή ώρα και, ακούγοντας φωνές, από το υπόλοιπο σπίτι, κατάφερε ο άνδρας να βγει από το υπόγειο, ανέβηκε πάνω και βρήκε τη σύζυγό του και τη 17χρονη κόρη τους νεκρές.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε αργότερα να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς ο 53χρονος πατέρας, η σύζυγός του είχε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και τα φάρμακα τα οποία έπαιρνε η 51χρονη.

Η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει και τα αίτια που πιθανόν να οδήγησαν τη μητέρα σε μία τέτοια πράξη.

Η 17χρονη μαθήτρια: