Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ... ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ 17ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΡΙΠΛΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΣΠΙΤΙ...

Τρομακτικές στιγμές έζησε 17χρονη στο ανατολικό Λονδίνο. Δέχτηκε τριπλή σεξουαλική επίθεση μέχρι να φτάσει σπίτι. Οι αρχές έχουν ξε...

33




Τρομακτικές στιγμές έζησε 17χρονη στο ανατολικό Λονδίνο. Δέχτηκε τριπλή σεξουαλική επίθεση μέχρι να φτάσει σπίτι.




Οι αρχές έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που κακοποίησαν σεξουαλικά 17χρονη σε τρεις ξεχωριστές επιθέσεις.

Η 17χρονη δέχτηκε επανειλημμένες επιθέσεις μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή που χωρίστηκε από τους φίλους τους. Είχαν βγει να διασκεδάσουν στο Tower Hamlets στο ανατολικό Λονδίνο.

Η τρομακτική δοκιμασία της ξεκίνησε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 29ης Σεπτεμβρίου. Στις κάμερες φαίνεται ένας άντρας να την αρπάζει στην οδό Cambridge Heath. Φαίνεται να περνούν ένα σοκάκι στον ίδιο δρόμο. Ο άντρας, που φορούσε σκούρα ρούχα, δεν έχει καταγραφεί ξανά από τις κάμερες. Κοντά στο σημείο βρέθηκαν κομμάτια από το μπλουζάκι της 17χρονης.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας συλλαμβάνουν την ανήλικη να σκοντάφτει στη Mint Street. Την ακολουθούσε ένας άντρας με γένια σε αγωνιστικό ποδήλατο. Την ακολούθησε κατά μήκος της Mint Street, στην Three Colts Lane και προς τον σταθμό Bethnal Green OVerground.



Επίθεση χωρίς έλεος

Η επόμενη κάμερα τη συλλαμβάνει ενώ ο άντρας την έχει φτάσει στην Corfield Street. Λίγο αργότερα φαίνεται ο άντρας να απομακρύνεται από την περιοχή. Η 17χρονη, που τα ρούχα της είναι μισοσκισμένα, καταγράφεται από την κάμερα λίγο αργότερα και προχωρά προς την Corfield Street.




Λίγα λεπτά αργότερα, στις 12:45, οι ερευνητές πιστεύουν ότι δέχτηκε τρίτη επίθεση, πιθανότατα με τη συμμετοχή 2 ή 3 αντρών.

Στην κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας καταγράφεται ένας τρίτος άντρας να περπατά στην Corfield Street και να πλησιάζει άλλες δύο φιγούρες κάτω από κάποια δέντρα.

Φαίνεται να σκύβει προς τα κάτω στο κράσπεδο ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ήταν σε αυτό το σημείο που το θύμα κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Λίγο αργότερα πολίτης εντόπισε τη 17χρονη στον δρόμο και κάλεσε τις αρχές. Πιστεύουν ότι είναι πιθανό να ήταν ναρκωμένη και της κάνουν τοξικολογικές εξετάσεις.



«Είναι μια φοβερή πολλαπλή σεξουαλική επίθεση σε μια νέα γυναίκα που απλά γυρνούσε σπίτι από μια βραδινή έξοδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που παρενέβησαν για να τη βοηθήσουν και ενδεχομένως εμπόδισαν να συνεχιστεί το μαρτύριό της ακόμα περισσότερο. Πιστεύουμε ότι δύο από τις τρεις ήταν πολύ σοβαρές σεξουαλικές επιθέσεις και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους δράστες των τρομακτικών αυτών εγκλημάτων», τόνισε η επιθεωρητής Suzanne Jordan. crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.