Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 15ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΛΛΑ ΕΣΚΑΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

Σοκάρουν οι εικόνες του 15χρονου που έσκασε με δύναμη στα κάγκελα ενώ έκανε βουτιά από στέγη για να πέσει σε λίμνη στη Μελβούρνη. Η αδια...




Σοκάρουν οι εικόνες του 15χρονου που έσκασε με δύναμη στα κάγκελα ενώ έκανε βουτιά από στέγη για να πέσει σε λίμνη στη Μελβούρνη.
Η αδιανόητη απερισκεψία του οδήγησε τον 15χρονο να τραυματιστεί σοβαρά. Στην προσπάθειά του να πηδήξει από στέγη καταφυγίου στη λίμνη έπεσε στα κάγκελα.





Ο ανήλικος είχε αναρριχηθεί στη στέγη του καταφυγίου Ferntree Gully Quarry Reserve στη Μελβούρνη. Στο βίντεο που τραβούσαν οι σοκαρισμένοι φίλοι του καταγράφεται καρέ καρέ το τρομακτικό ατύχημά του.

Αντί για τη λίμνη προσγειώθηκε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Υπέστη κάταγμα στη λεκάνη και σοβαρά κοψίματα. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο, με τον ανήλικο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

«Ηλίθιο εφηβικό λάθος»

Η μητέρα του δήλωσε πως έκανε ένα «ηλίθιο εφηβικό λάθος» και πως ήξερε ότι ήταν ανεύθυνη η πράξη του.



newsit