Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΑΣΕ 159 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΓΙΟ

Η Jacqueline, ήταν παχύσαρκη για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή αποφάσισε μαζί με τον επίσης υπέρβαρο σύντροφό της να αλλάξουν ζωή και ...





Η Jacqueline, ήταν παχύσαρκη για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή αποφάσισε μαζί με τον επίσης υπέρβαρο σύντροφό της να αλλάξουν ζωή και να ξεκινήσουν δίαιτα. Έχασαν και οι δυο πολλά κιλά. Η 30χρονη γυναίκα έχασε 159 ολόκληρα κιλά αλλά όταν αποφάσισε να βάλει μαγιό μετά από χρόνια, έζησε μια άσχημη εμπειρία την οποία μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της στο instagram.




Λόγω της απώλειας πολλών κιλών το δέρμα της χαλάρωσε με αποτέλεσμα να έχει μια αντιαισθητική εικόνα. Η Jacquelin, περιέγραψε πόσο άσχημα ένιωσε όταν φορώντας το μαγιό της και πηγαίνοντας προς την πισίνα για να βουτήξει, είδε ένα ζευγάρι να την κοιτάει να την κοροϊδεύει και να γελάει μαζί της. Και μπορεί να ένιωσε άσχημα αλλά δήλωσε πως δεν το βάζει κάτω, πως κανείς δεν ξέρει πόσα πέρασε για να χάσει όλα αυτά τα κιλά αλλά και πόσο πόνο άντεξε από τις απανωτές διορθωτικές επεμβάσεις! Έδωσε έτσι το δικό της μήνυμα που είναι απλό και σημαντικό!" Αγάπα τον εαυτό σου¨"!







tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.