Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΒΙΑΣΕ 14ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...

Σε αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε σε μια ανήλικη τσιγγανοπούλα στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο της Μυτιλήνης β...

Ανήλικος τσιγγάνος βίασε 14χρονη στη Λέσβο




Σε αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε σε μια ανήλικη τσιγγανοπούλα στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο της Μυτιλήνης βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, για να ολοκληρώσουν τη δικογραφία που σχηματίζουν σε βάρος ενός επίσης ανήλικου τσιγγάνου που φέρεται ότι τη βίασε.




Η 14χρονη κοπέλα υπέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης μαζί με τους γονείς της καταγγελία σε βάρος του 17χρονου ομόφυλού της, μέλους οικογένειας που διατηρεί στενές σχέσεις με την δική της. Όπως κατέθεσε, ο νεαρός την παρέσυρε στην περιοχή Καλαμάρη της Λέσβου, όπου την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή παρά τη θέλησή της.

Μετά την καταγγελία της 14χρονης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τον φερόμενο ως δράστη, όσο και τους γονείς του σε βάρος των οποίων σχηματίζουν δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Ωστόσο, κανείς δεν οδηγήθηκε ακόμη στον εισαγγελέα, ώσπου να ξεκαθαριστεί αν πράγματι υπήρξε βιασμός ή ασέλγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.