Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΕΣ 11 ΚΗΔΕΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΑ... ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

Νέες σοβαρές απώλειες του τουρκικού στρατού σημειώθηκαν από επιθέσεις των Κούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) στη ...

Έντεκα Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επιθέσεις Κούρδων ανταρτών του PKK





Νέες σοβαρές απώλειες του τουρκικού στρατού σημειώθηκαν από επιθέσεις των Κούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) στη νοτιοανατολική Τουρκία.




Σύμφωνα με πολεμικό ανακοινωθέν του HPG, του ένοπλου βραχίονα του PKK, αντάρτες πραγματοποίησαν επιθέσεις σε στόχους του τουρκικού στρατού στις περιοχές Τσουκούρτσα, Σεμντινλί και Γιουκσέκοβα της επαρχίας Χακάρι.

Στις 6 Οκτωβρίου, στις 10.00, Κούρδοι αντάρτες επιτέθηκαν σε Τούρκους στρατιώτες που είχαν στρατοπεδεύσει στην κορυφή του λόφου Κουρέ Μιζγκεφτέ στο Σεμζινάν. Ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε και πέντε τραυματίστηκαν.

Σε άλλη επίθεση που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα σε τουρκικές θέσεις κοντά στον λόφο Κοορντινέ στη Τσουκούρτσα. καταστράφηκε μια θέση των Τούρκων και ακόμα ένας στρατιώτης σκοτώθηκε.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 16.30, οι αντάρτες σκότωσαν ακόμα ένα στρατιώτη στον λόφο Μάρτυρα Μπαγέρ στη Γιουκσέκοβα.

Κούρδοι αντάρτες χτύπησαν και μια περιπολία με τεθωρακισμένα στον δήμο Ντογουμπεγιαζίτ στην επαρχία της Άγρι στην ανατολική Τουρκία. Ένα τουρκικό τεθωρακισμένο καταστράφηκε ολοσχερώς και οχτώ Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.