Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΔΙΨΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΕΠΙΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΩΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΙ SIRIAL KILLER ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Μπορεί να μοιάζουν αθώα παιδιά (και πιθανώς να είναι), όμως πριν βιαστεί να τα χαρακτηρίσει κανείς, ας έχει στο μυαλό του πως όταν μεγ...




Μπορεί να μοιάζουν αθώα παιδιά (και πιθανώς να είναι), όμως πριν βιαστεί να τα χαρακτηρίσει κανείς, ας έχει στο μυαλό του πως όταν μεγάλωσαν έγιναν οι πλέον διαβόητοι δολοφόνοι στην νεότερη ιστορία.

Ο Adolf Hitler ευθύνεται για τον θάνατο εκατ. ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και 6 εκατ. Εβραίων.

Ο Fred West, ο Άγγλος serial killer βασάνισε και βίασε άγνωστο αριθμό κοριτσιών, ενώ βίασε 12 από αυτές, μεταξύ των ετών 1967 - 1987.



Η Rose West, ήταν η γυναίκα του Fred West και αν και ο σύζυγός της ξεκίνησε να σκοτώνει και να βιάζει μόνος του, αργότερα η γυναίκα του έγινε η συνεργός του, μετά τον γάμο τους το 1972. Ευθύνεται για τον βασανισμό και τον θάνατο τουλάχιστον 10 γυναικών.



Ο Osama Bin Laden ίδρυσε την τρομοκρατική οργάνωση al-Qaeda που ευθύνεται για 11 τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ, με εκατοντάδες θύματα.



Ο Charles Manson, είναι εγκληματίας που ηγούνταν της ομώνυμης οικογένειας δολοφόνων, που ευθύνεται για τον θάνατο επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και της μούσας του Roman Polanski, Αμερικανίδας ηθοποιού Sharon Tate.



Ο Peter Sutcliffe, γνωστός και ως ο αντεροβγάλτης του Yorkshire, ελέγχεται για τον θάνατο 12 γυναικών, ενώ παραδέχθηκε ότι σκότωσε άλλες επτά το 1981.



Ο δικτάτορας Sadam Hussein ήταν στην ηγεσία του Ιράκ κατά τους πολέμους του Κόλπου ενώ κατά την διάρκεια της εξουσίας του βασάνισε και σκότωσε χιλιάδες πολιτών.



Υπολογίζεται ότι κατά τα χρόνια του καθεστώτος του δολοφονήθηκαν 182.000 Κούρδοι.

Η Myra Hindley βοήθησε τον Ian Brady να δολοφονήσει πέντε παιδιά ηλικίας από 10 έως 17 ετών, τα οποία πρώτα είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά.






Ο Dennis Nilsen είναι Βρετανός serial killer που ευθύνεται για τον θάνατο 12 νεαρών ανδρών στο Λονδίνο, μεταξύ των ετών 1978 έως 1983.



Ο Τed Bundy ομολόγησε την δολοφονία 30 νέων γυναικών και κοριτσιών, μεταξύ των ετών 1974 και 1978, σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ.



Ο John Wayne Gacy ή αλλιώς ο κλόουν δολοφόνος βίασε και δολοφόνησε τουλάχιστον 33 Αμερικανούς εφήβους και νεαρούς άνδρες, μεταξύ των ετών 1972 και 1978.



Ο Jeffrey Dahmer, γνωστός και ως ο Κανίβαλος του Milwaukee δολοφόνησε και διαμέλισε 17 άνδρες και αγόρια μεταξύ των ετών 1978 και 1991.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.