Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ S400 ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΛΕΕΙ ΑΜΝΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ!

Η πρόσφατη αγορά από την Τουρκία του προηγμένου ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400, μπορεί να παραβίασε έναν νόμο των ΗΠΑ που θ...






Η πρόσφατη αγορά από την Τουρκία του προηγμένου ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400, μπορεί να παραβίασε έναν νόμο των ΗΠΑ που θα απαιτούσε την αυτόματη επιβολή κυρώσεων στη χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, αναφέρει σε επιστολή του κορυφαίος Δημοκρατικός νομοθέτης στις Ηνωμένες Πολιτείες!




Στην επιστολή που έστειλε ο Γερουσιαστής του Μέριλαντ Μπέν Κάρντιν σε στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ, τον υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον και τον υπουργό Οικονομικών Στιβ Μνούτσιν, προειδοποιεί ότι η αγορά της Άγκυρας, παραβιάζει τις κυρώσεις του Κογκρέσου κατά της Ρωσίας.

Η νομοθεσία που επικαλείται ο Γερουσιαστής, «επιβάλλει κυρώσεις σε οποιοδήποτε πρόσωπο που διεξάγει σημαντική συναλλαγή στους τομείς άμυνας ή/και πληροφοριών με τη Ρωσική Ομοσπονδία», όπως αναφέρει ο Κάρντιν, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για «υποχρεωτικές κυρώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.