Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΥΤ: ΚΟΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ Η ΤΟΛΜΗΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ NICOLE MALLIOTAKIS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ως κόρη πατέρα από την Κρήτη και μητέρας που γεννήθηκε στην Κούβα, η Νικόλ Μαλλιωτάκη (Nicole Malliotakis) μπορεί να γνωρ...






ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ως κόρη πατέρα από την Κρήτη και μητέρας που γεννήθηκε στην Κούβα, η Νικόλ Μαλλιωτάκη (Nicole Malliotakis) μπορεί να γνωρίζει τον ελληνικό μύθο του Σίσυφου, που ήταν καταδικασμένος στην αιωνιότητα να σπρώχνει έναν βράχο επάνω σε ένα λόφο, μόνο ώστε αυτή να κατακρυλά πίσω και να πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.





Το να είναι υποψήφια ως Ρεπουμπλικανή για τη δημαρχία της πόλης της Νέας Υόρκης, είναι κάτι σαν το παραπάνω, μόνο που μπορεί να είναι περισσότερο απογοητευτικό, επεσήμανε η New York Times σε κύριο άρθρο της σχετικά με την ομογενή πολιτικό.

Δύο δήμαρχοι πρόσφατα είχαν πετυχημένη εκστρατεία ως Ρεπουμπλικανοί, ο Ρούντολφ Τζουλιάνι (Rudolph Giuliani) και ο Μάικλ Μπλούμπεργκ (Michael Bloomberg), αλλά ο πρώτος ήταν αναγνωρίσιμος από την αρχή και ο δεύτερος είχε τόνους χρήματα, πρόσθετε το άρθρο και υπογράμμιζε:

Η κ. Μαλλιωτάκη, μία νέα Ρεπουμπλικανή στην Πολιτειακή Βουλή από την ανατολική ακτή του Στάτεν Αϊλαντ, η περιφέρεια της οποίας εκτείνεται εντός του νότιου Μπρούκλιν, δεν έχει κανένα από αυτά τα πλεονεκτήματα στην εκστρατεία της να κερδίσει τον Μπιλ ντε Μπλάσιο για τη δημαρχία.

Αλλά έχει κουράγιο/θάρρος/τόλμη (guts). Εχει επίσης πίσω της τους Ρεπουμπλικανούς και Συντηρητικούς, όντας η μόνη υποψήφια τους και έτσι μπορεί να επικεντρώσει τα «πυρά» της στον Δημοκρατικό της αντίπαλο.

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.