Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΔΙΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ... ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΔΗΣΥ) ΤΡΙΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ METRON ANALYSIS...

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ... ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ... Προβάδισμα δέκα μονάδων...

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 10 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ | Newsit.gr




ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ... ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...

Προβάδισμα δέκα μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Metron Analysis. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία για «Τα Νέα», η ΝΔ συγκεντρώνει το 26% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 16,1% του ΣΥΡΙΖΑ.




Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,2% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,2%, ΚΚΕ με 5%, Ένωση Κεντρώων με 2,4%, το Ποτάμι με 2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,4%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,2% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 10%.

Το προβάδισμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν αφορά την εκτίμηση ψήφου καθώς εκεί η ΝΔ συγκεντρώνει 36,7% έναντι 22,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν 8,8% για τη ΔΗΣΥ, 7,3% για τη Χρυσή Αυγή, 7,1% για το ΚΚΕ, 3,4% για την Ένωση Κεντρώων, 2,9% για τους ΑΝΕΛ, 2,8% για το Ποτάμι.

Προβάδισμα έχει η ΝΔ και στην παράσταση νίκης με το 68% να προβλέπει νίκη της σε περίπτωση εκλογών με μόλις το 17% να βλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.