Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΡΕ, Ο ΑΕΡΓΟΣ ΚΙ ΑΘΕΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ... ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...ΤΩΡΑ KANEI ΚΑΙ XIOYMΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ELDORADO!

«ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ» ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔ...





«ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ» ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!


Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Σε «γραμμή»... Καρανίκα και ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος

Σε «γραμμή»... Καρανίκα κινήθηκε και ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, σχολιάζοντας την απόφαση της εταιρείας El Dorado Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της στη χώρα μας.





Έτσι, μετά τον σύμβουλο στρατηγικής του πρωθυπουργού, που... ευχήθηκε στην El Dorado να πάει «στα τσακίδια», σε ανάλογο ειρωνικό τόνο ήταν και η ανάρτηση του κ. Καραγιαννίδη στο Facebook, όπου έγραψε: «Στάσου! Μύγδαλα! Που πας ελντοράντο?!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιαννίδης εκλέγεται σε μία περιοχή της χώρας, όπου η ανεργία ανέρχεται στο 32%...


ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ELDORADO


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.