Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΪΑΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ HIV»

Ήταν το μακρινό 1997, λίγες ημέρες αφότου πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ καυχιόταν πως θα μπορούσε να την έχει απ...




Ήταν το μακρινό 1997, λίγες ημέρες αφότου πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ καυχιόταν πως θα μπορούσε να την έχει αποπλανήσει...
Το ηχητικό της ραδιοφωνικής συνέντευξης του Ντόναλντ Τραμπ ανακαλύφθηκε πρόσφατα. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι θα μπορούσε να είχε κάνει σεξ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.




Το ηχητικό ντοκουμέντο αναρτήθηκε στο Factbase. Είναι η συζήτηση μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του τότε μεγιστάνα και disc-jockey Howard Stern. Συζητούν για τις ρομαντικές του προθέσεις με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο Howard Stern ρωτά τον Ντόναλντ Τραμπ. «Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εγωιστικό από μέρους σου να λες ότι θα μπορούσες να είχες ρίξει την πριγκίπισσα Νταϊάνα; Θα μπορούσες να την έχεις ρίξει, σωστά; Θα μπορούσες να την έχεις αποπλανήσει». Νταϊάνα
«Νομίζω ότι θα μπορούσα να την έχω ρίξει«, απαντά γρήγορα ο Ντόναλντ Τραμπ. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι θα έπρεπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα να κάνει τεστ HIV πριν κάνει σεξ μαζί της.

Στη συνέντευξη μάλιστα έκαναν και μια πρόβα για το τι θα της έλεγε για το τεστ HIV. «Πριγκίπισσα Νταϊάνα, θέλεις να πας στον γιατρό; Πήγαινε στη Lexus μου γιατί έχω νέο γιατρό. Θέλουμε να σου κάνουμε ένα μικρό τσεκ απ«, ακούγεται να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας για την εμφάνισή της τόνισε ότι υπήρχαν στιγμές που δεν φαινόταν υπέροχη. Ωστόσο είχε «supermodel» ομορφιά. Την εξύμνησε μάλιστα για το ύψος της και το γεγονός ότι είχε υπέροχο δέρμα.








Το ενδιαφέρον του Ντόναλντ Τραμπ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα ξεκίνησε μετά τις πρώτες συναντήσεις τους σε φιλανθρωπικές δράσεις στα ’90ς. Κάθονταν στο ίδιο τραπέζι σε δείπνο το 1995 στο Μανχάταν. Μαζί τους και η τότε σύζυγός του Maria Marples και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Henry Kissinger.

Στη διάρκεια του δείπνου ο Ντόναλντ Τραμπ προσέφερε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα δωρεάν συνδρομή στο golf club του στη Φλόριντα. Κάτι που η πριγκίπισσα Νταϊάνα αρνήθηκε. Στο βιβλίο του «The Art of the Comeback» ήταν λίγο πιο ευγενικός. «Έχω μετανιώσει μόνο ένα πράγμα στον τομέα των γυναικών. Ότι ποτέ δεν είχα τη δυνατότητα να φλερτάρω την πριγκίπισσα Νταϊάνα».
Ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Selina Scott, ποτέ δεν σταμάτησε να προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή της. Τη βομβάρδισε με τεράστιες ανθοδέσμες στο παλάτι του Kensington μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο. «Με τα τριαντάφυλλα και τις ορχιδέες να στιβάζονται στο διαμέρισμά της, ανησυχούσε όλο και περισσότερο για το τι έπρεπε να κάνει. Είχε αρχίσει να αισθάνεται ότι ο Τραμπ έχει γίνει stalker της».

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, οι δύο γιοι της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι, δεν ενδιαφέρονται για την επίσημη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου.

Πηγή: Sputniknews

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.