Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ GPS ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ; ΝΕΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (19/09) δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος, ενώ μία τρίτη αγωνιά για την τύχη της 18χρονης φοιτ...

Θεσσαλονίκη: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο;




Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (19/09) δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος, ενώ μία τρίτη αγωνιά για την τύχη της 18χρονης φοιτήτριας που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Το πολύνεκρο τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, δύο νέα παιδιά, ένας 22χρονος κι ένας 28χρονος, και ένας 55χρονος, προκαλεί ακόμα σοκ στο πανελλήνιο.




Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και εμπειρογνώμονες προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο αλλά και μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που διεμβόλισε τις δύο μηχανές, έκανε απότομη στροφή, χωρίς να ανάψει φλας, με αποτέλεσμα να παρασύρει τις δύο μηχανές που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός οδηγός, που μόλις είχε φτάσει στην συμπρωτεύουσα μαζί με τη σύζυγό του, πήρε λάθος πληροφορίες από το gps, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Γεωργίου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική.

troxaio thes2 copy




Όταν ο 67χρονος αντιλήφθηκε από το gps του αμαξιού του, ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση τότε ξαφνικά και χωρίς να ανάψει φλας προσπάθησε να στρίψει αριστερά προς την 3η Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να κλείσει το δρόμο στις δύο μηχανές.
Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης, οι δύο αναβάτες της μιας μηχανής εκτοξεύθηκαν στην άσφαλτο και βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο οδηγός της άλλης μηχανής αν και βαρύτατα τραυματισμένος είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγο αργότερα εξέπνευσε.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.