Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΕΝΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο μεγαλύτερος από τους δύο γιούς του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάου, ο 26χρονος Yair Netany...







Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο μεγαλύτερος από τους δύο γιούς του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάου, ο 26χρονος Yair Netanyahu, κατηγορείται αυτές τις ημέρες στο Ισραήλ ότι είναι Αντισημίτης!.. Ο Yair έκανε το λάθος να ανεβάσει στο Facebook το κολλάζ που βλέπετε στην φωτογραφία, υπονοώντας ότι ο Εβραίος μεγαλοχρηματιστής Τζόρτζ Σόρος βρίσκεται πίσω από την έρευνα που έχει διαταχθεί από την Δικαιοσύνη του Ισραήλ εναντίον των γονέων του, Βενιαμίν και Σάρας, για οικονομικές ατασθαλίες!.. Τα άλλα 3 πρόσωπα στο κολλάζ, είναι ο πρώην Ισραηλινός πρωθυπουργός Εχούντ Μπάρακ, ο αριστερός συνδικαλιστής Ελντάντ Γιανίβ και ο πρώην συνεργάτης του Νετανιάου, Μένι Ναφτάλι που έκανε τις αποκαλύψεις για τις οικονομικές ατασθαλίες της Σάρας Νετανιάνου.




Το νόημα της ανάρτησης του Yair παραπέμπει στο γνωστό επιχείρημα των Αντισημιτών ότι οι Εβραίοι και οι Μασόνοι διοικούν τον κόσμο, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν οι Αμερικανοί ακροδεξιοί: Ο πρώην αρχηγός της Κού-Κλούξ-Κλάν, David Duke, το αναπαρήγαγε στους λογαριασμούς στο Facebook και στο Twitter, επαινώντας τον Yair, ενώ και η γνωστή νεοναζιστική ιστοσελίδα «The Daily Stormer» ανήρτησε υμνητικό άρθρο για τον γιό του Ισραηλινού πρωθυπουργού!..

Όπως ήταν φυσικό, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις στο Ισραήλ και τελικά χθές Τετάρτη οYair αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Γενικά, ο Yair δεν έχει και τόσο καλή φήμη στα ΜΜΕ του Ισραήλ, τα οποία συχνά τον κατηγορούν ως «μαμάκια», επειδή η μητέρα του, Σάρα Νετανιάου, τον αποκαλεί «το παιδί»!..

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΟΡΟΣ!..

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι το εξής ανήκουστο: Όπως εδώ στην Ελλάδα κατηγορούμε τον Εβραίο Σόρος ότι χρηματοδοτεί όλες τις Αντιρατσιστικές Οργανώσεις και ΜΚΟ που περιθάλπουν λαθροπρόσφυγες και υποσκάπτουν την Εθνική μας Ασφάλεια, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Ισραήλ: Όλοι οι ραββίνοι, οι πατριώτες Εβραίοι και γενικά οι μη αριστεροί κατηγορούν τον Σόρος ότι κινεί τα νήματα του Αντιρατσισμού που υποσκάπτει τα θεμέλια του Ισραήλ! Είναι χαρακτηριστικό ότι και ο γνωστός ραββίνος Μορντοχάϊ Φριζής (πρώην αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης) υβρίζει με κάθε ευκαιρία τον Σόρος, τον θεωρεί πολύ χειρότερο εχθρό του Ισραήλ από τους νεοναζί και προχθές ανέβασε νέο βίντεο στοYouTube εναντίον του, υποστηρίζοντας μέχρι κεραίας τον Yair Netanyahu!.. Σύμφωνα με τον ραββίνο Φριζή (που απλώς αναπαράγει τα επιχειρήματα όλων των Εβραίων πατριωτών), ο Τζόρτζ Σόρος είναι πίσω από την συνεχιζόμενη εισβολή λαθροπροσφύγων από την Αφρική στο Ισραήλ, τις επιθέσεις εναντίον των Ισραηλινών πατριωτών, το κίνημα των Ομοφυλοφίλων, το Σύμφωνο Συμβίωσης και μια σειρά άλλα θέματα που υποσκάπτουν την Ασφάλεια του Ισραήλ!..

Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.