Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ...!! ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ F-35 ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Η είδηση : Δυο ακόμη F-35I για την Ισραηλινή Αεροπορία προσγειώθηκαν την Πέμπτη, όπως είχαμε αναφέρει σε ανάρτηση, στη βάση Nevati...







Η είδηση : Δυο ακόμη F-35I για την Ισραηλινή Αεροπορία προσγειώθηκαν την Πέμπτη, όπως είχαμε αναφέρει σε ανάρτηση, στη βάση Nevatim όπου θα ενταχθούν στην Μοίρα «Golden Eagle», η οποία διαθέτει ήδη πέντε από τα στελθ μαχητικά.

Τα αεροπλάνα, είχαν καθυστερήσει να αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ για περισσότερο από δυο εβδομάδες, όταν η USAF αντιμετώπισε κάποιο αδιευκρίνιστο πρόβλημα με τον στόλο των F-35A. Τα ισραηλινά Lightning ΙΙ αναφέρεται ότι πέταξαν στο τελευταίο σκέλος της διαδρομής από την Ιταλία, νότια της Κρήτης και προσγειώθηκαν στην Nevatim AB, όπως είχαν κάνει και οι δυο προηγούμενες παρτίδες.



Fake news (ψευτιές που ο "Στόχος" δεν αναμετέδωσε γιατί δεν τσίμπησε!): «Τα ισραηλινά F-35 πέρασαν νότια της Κρήτης πλήρως αόρατα από την ελληνική αεράμυνα παρά το ότι οι Ισραηλινοί είχαν ενημερώσει την ελληνική πλευρά και είχε δοθεί η άδεια διέλευσης… επιβεβαιώνοντας τον stealth χαρακτήρα τους, παρά που για λόγους ασφαλείας είχαν ανοίξει «ανακλαστήρες»».




Αυτά τα τελευταία έγραψαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι επαγγελματίες ψεύτες που μας έχουν φλομώσει τα τελευταία χρόνια στο ψέμα και τις μπαρούφες τσεπώνοντας βέβαια από τα κλικς των αφελών που εξακολουθούν να μπαίνουν στους ιστότοπούς τους.

Τσίμπησαν την είδηση και μπήκε σε λειτουργία η «μηχανή των fake news»… σκαρφίστηκαν ένα αληθοφανές σενάριο διανθισμένο και με κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες (που ανάθεμά και αν καταλαβαίνουν όπως πχ το «άνοιξαν ανακλαστήρες» που βγάζει μάτι) και το ανάρτησαν. Κανείς δεν τους διαψεύδει και έτσι περνάει η μπαρούφα σύννεφο χρόνια τώρα.



Για την ιστορία… τα ισραηλινά F-35 πέταξαν ως πτήση με κωδικό ICAO και φυσικά με όλες τις προβλέψεις που λαμβάνονται στις μετακινήσεις τους, δηλαδή του ανακλαστήρες που πολλαπλασιάζουν το RCS όχι μόνο για λόγους ασφαλείας όσο και για να «παραμορφώσουν» το πραγματικό ίχνος τους στα ραντάρ.




Με άλλα λόγια, εάν η «ελληνική αεράμυνα» δεν επεσήμανε τα ισραηλινά Lightning II με γνωστά σχέδια πτήσης, κωδικούς ICAO και ανακλαστήρες (και δοκιμάζουν προκλητικά τη τη νοημοσύνη μας), ας… ετοιμάζουμε καλύτερα διαβατήρια για το πλανητικό σύστημα του Σείριου.

Ευτυχώς πρόκειται, για άλλη μια φορά, για fake news των γνωστών και μη εξαιρετέων που θα έπρεπε προ πολλού να τους έχουμε στείλει αυτούς στον Σείριο!

http://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.