Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΤΩΤΗ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ELDORADO... ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ «ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η θέση της εταιρίας El Dorado Gold να αναστείλει...

karanikas





Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η θέση της εταιρίας El Dorado Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της στην χώρα μας, ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, που λίγη ώρα μετά την εξαφάνισε...

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το προφίλ του στο facebook και όχι το Twitter όπως πιο συχνά συνηθίζει, ο κύριος Καρανίκας έστειλε… «στα τσακίδια» την εταιρία, ευχόμενος παράλληλα «να μην στεριώσεις πουθενά»!




Στο ίδιο απίστευτο ύφος, και τουλάχιστον αντίθετο με εκείνο που ήθελε να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πολύωρη συνέντευξή του στην ΔΕΘ, ο κύριος Καρανίκας, συμβουλεύει μάλιστα τους κατοίκους της Χαλκιδικής, να βγουν στο δρόμο και να «στηρίξουν» την απόφαση της εταιρείας, ώστε να την κάνει πραγματικότητα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου μία ώρα μετά την ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, που είναι δημόσιο, η ανάρτηση «εξαφανίστηκε», χωρίς καμία περαιτέρω εξήγηση από τον κύριο Καρανίκα.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο facebook που μετά από λίγο είχε ξαφανιστεί:

Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων.

Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του «εργου» και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της.


Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.


karanikas
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.