Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΤΟΥ DEΒ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!..

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΟ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ DEB ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:  Παρακολουθήσαμε μ...

Σχετική εικόνα




ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΟ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ DEB ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Παρακολουθήσαμε με έκπληξη τα όσα είπε για τους Μουσουλμάνους της χώρας συμπεριλαμβανομένης της Μουσουλμανικής-Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, Ο Πρόεδρος του Κόμματος Ένωση Κεντρώων (που εκπροσωπείται στην Βουλή) Βασίλης Λεβέντης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.



"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στο Μουσουλμανικό Κόμμα να εισέλθει στο κοινοβούλιο", "Τα συμφέροντα της χώρας είναι πάνω από όλα", "Αν το Μουσουλμανικό Κόμμα είχε ποσοστό 5%, το εκλογικό όριο θα ήταν 5%", ο Βασίλης Λεβέντης, χρησιμοποιώντας αυτές τις φράσεις, άφησε μια μαύρη σελίδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας.




Ο Βασίλης Λεβέντης, που δίχνει όλους τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα ως κίνδυνο και απειλή, προσπάθησε να νομιμοποιήσει την προσπάθεια απαγόρευσης της πολιτικής για τους πολίτες της χώρας και την δημιουργία δεύτερης και τρίτης κατηγορίας πολιτών. Ο Λεβέντης, ο οποίος παρουσίασε ένα κλασικό παράδειγμα ισλαμοφοβίας, με αυτές τις εκφράσεις και απόψεις δολοφόνησε τη δημοκρατία και ταυτόχρονα πραγματοποίησε μια από τις πιο σκληρές ομιλίες μίσους.

Καταδικάζουμε τις ρατσιστικές και διακριτικές δηλώσεις του Προέδρου του Κόμματος Ένωση Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη που πρόσβαλε όλους τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα και την Μουσουλμανική-Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης και τον καλούμε να διορθώσει αυτές τις δηλώσεις του.Τέτοιες ρατσιστικές και διακριτικές δηλώσεις προς την Μουσουλμανική-Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης που είναι ένα παράδειγμα στον κόσμο για την πίστη της στη χώρα και στο κράτος, καθώς και προς τους Μουσουλμάνους που έρχονται στη χώρα μας και πέρνουν την υπηκοότητα, γίνοντας ένα κομμάτι αυτής της χώρας με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας. Τέτοιες απόψεις και δηλώσεις βλάπτουν τη δημοκρατία της χώρας μας και την ίδια τη χώρα.

Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος δήλωσε ότι έχει πείσει τον Πρωθυπουργό για την μη μειώσει του εκλογικού ορίου στο 2%, «δείχνοντας ως απειλή τους Μουσουλμάνους», θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αυτή η προσέγγιση προς την Μειονότητα και προς τους Μουσουλμάνους της χώρας αφήνουν επίσης πολλά ερωτηματικά στο μυαλό μας.

Καλούμε στην λογική, τον Πρόεδρο του Κόμματος Ένωση Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος είχε προβεί και παλαιότερα σε παρόμοιες δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.