Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ: Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΠΟΝΤΟ... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αποφάσισε να αποδείξει ότι δεν «μασάει» και φόρεσε πάλι δωδεκάποντα, διαφορετικά αυτή τη φορά μαζί με ασορτί...







Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αποφάσισε να αποδείξει ότι δεν «μασάει» και φόρεσε πάλι δωδεκάποντα, διαφορετικά αυτή τη φορά μαζί με ασορτί καπαρντίνα




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μεταβαίνει σήμερα Σάββατο στο Χιούστον και στο Λέικ Τσαρλς της Λουιζιάνα προκειμένου να συναντήσει θύματα της καταστροφικής καταιγίδας Χάρβεϊ, μιας από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ που παρουσιάζει μια δοκιμασία για την κυβέρνηση. Αλλά το «κλου» της υπόθεσης δεν είναι εκεί, καθώς η Μελάνια είναι αποφασισμένη να τραβάει τα βλέμματα με όποιον τρόπο μπορεί.

Μετά το επιτυχημένο (;) λουκ της πρώτης φοράς που μετέβη με τον σύζυγό της στις πληγείσες περιοχές, όταν και αποφάσισε να βάλει γόβα-στιλέτο για να... επιθεωρήσει, μετά του συζύγου της τον τόπο που χτύπησαν οι πλημμύρες και παρά το χαμό που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο με το online «κράξιμο» να δίνει και να παίρνει, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αποφάσισε να αποδείξει ότι δεν «μασάει» και φόρεσε πάλι δωδεκάποντα από δέρμα φιδιού, που συνοδεύουν άψογα το φόρεμα τύπου σαφάρι, με το οποίο επέλεξε να μπει στο Air Force One.



Παρά βέβαια το γεγονός, πως είναι λίγο περίεργο το ψιλοτάκουνο στις πλημμύρες, παραμένει μία από τις πιο κομψές κυρίες του πολιτικού κύκλου του πλανήτη.







Ο κυκλώνας Χάρβεϊ έφθασε στην ακτή χθες Παρασκευή ως ο ισχυρότερος που έπληξε το Τέξας σε διάστημα άνω των 50 χρόνων. Το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών σημειώθηκε στη μητροπολιτική περιοχή του Χιούστον, η οικονομία του οποίου είναι περίπου του ίδιου μεγέθους με της Αργεντινής. Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ έχει πει πως η πολιτεία μπορεί να χρειαστεί περισσότερα από 125 δισεκ. δολάρια.

Το 70% της κομητείας Χάρις, που περιστοιχίζει το Χιούστον, έφθασε κάποια στιγμή να καλύπτεται με νερό ύψους 45 εκατοστών ή και περισσότερο, δήλωσαν αξιωματούχοι της κομητείας.


Ο Τραμπ επισκέφθηκε για πρώτη φορά την περιοχή του Κόλπου την Τρίτη αλλά έμεινε μακριά από την περιοχή της καταστροφής, λέγοντας ότι δεν ήθελε να παρεμποδίσει τις προσπάθειες διάσωσης. Συναντήθηκε με πολιτειακούς και τοπικούς ηγέτες και υπηρεσίες άμεσης απόκρισης.
Επικρίθηκε ωστόσο γιατί δεν συναντήθηκε με θύματα της χειρότερης καταιγίδας που έπληξε το Τέξας σε διάστημα 50 χρόνων και γιατί επικέντρωσε κυρίως στο επιμελητειακό μέρος της κυβερνητικής απόκρισης παρά στα προβλήματα των κατοίκων.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.