Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΩΝ Η ΕΛΑΣ - ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΕΙΔΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

Μια απίστευτη όσο και ανατριχιαστική ανακάλυψη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην είσοδο της σπηλιάς που βρίσκεται στο Άσπρο Λιθάρι ...





Μια απίστευτη όσο και ανατριχιαστική ανακάλυψη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην είσοδο της σπηλιάς που βρίσκεται στο Άσπρο Λιθάρι στο Σούνιο, απέναντι από τον Ναό του Ποσειδώνα, στην ευρύτερη περιοχή των Λεγραινών.





Ένας υπάλληλος υπηρεσίας για την καταγραφή σπηλαίων, μπήκε στη σπηλιά που βρίσκεται στο σημείο και σε βάθος περίπου 15 μέτρων ανακάλυψε τη βαλίτσα την οποία από περιέργεια άνοιξε και κυριολεκτικά πάγωσε.

Μέσα υπήρχε ένας ανθρώπινος σκελετός με μακριά σκούρα μαλλιά γεγονός που φανέρωνε ότι επρόκειτο για γυναίκα.

Στον σκελετό υπήρχαν υπολείμματα ρούχων καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα μεταξύ των οποίων και πιστωτικές κάρτες αλλά και τα παπούτσια της, συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε γόβες.




Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αστυνομικοί με τη βοήθεια ανδρών της ΕΜΑΚ μετέφεραν τη βαλίτσα με το μακάβριο περιεχόμενο στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες στο κρανίο της γυναίκας υπάρχει τρύπα η οποία πιθανόν να προέρχεται από σφαίρα όπλου γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι έπεσε θύμα δολοφονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοντινότερο σημείο που μπορεί να φτάσει κάποιος με αυτοκίνητο από την είσοδο της σπηλιάς, απέχει περίπου εκατό μέτρα γεγονός που μαρτυρά ότι κάποιος ή κάποιοι είτε μετέφεραν τη γυναίκα στο σημείο τη σκότωσαν και έβαλαν το πτώμα της στη βαλίτσα είτε μετέφεραν τη βαλίτσα με τη γυναίκα νεκρή μέσα σε αυτή, εκεί.

Όπως και νάχει πάντως ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν κινητοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση, μεταξύ άλλων δε και προς αυτή των εξαφανίσεων των προηγούμενων χρόνων, αφού η κατάσταση του σκελετού καταδεικνύει ότι πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε ίσως και πριν από χρόνια.

Πηγή: notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.