Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ... ΑΛΥΧΤΑΝΕ ΤΑ «ΜΑΝΤΡΟΣΚΛΑ» ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ¨ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Λόγια σκάνδαλο από τον νομάρχη του Κερκούκ! Χωρίς να ντρέπεται μίλησε και στα τουρκικά Ο Κερίμ-νομάρχης του Κερκούκ, σήμερα μιλών...






Λόγια σκάνδαλο από τον νομάρχη του Κερκούκ! Χωρίς να ντρέπεται μίλησε και στα τουρκικά

Ο Κερίμ-νομάρχης του Κερκούκ, σήμερα μιλώντας σε συγκέντρωση που έγινε σχετικά με το δημοψήφισμα, ανέφερε πως η πόλη ανήκει στο δήθεν ¨Κουρδιστάν¨.




Ο νομάρχης Κερίμ ο οποίος απομακρύνθηκε από την θέση του από την κυβέρνηση της Βαγδάτης, αλλά αυτός παραμένει, μιλώντας σε συγκέντρωση που έγινε σχετικά με το δημοψήφισμα, ανέφερε πως η πόλη ανήκει στο δήθεν ¨Κουρδιστάν¨. Ο Κερίμ ξεκαθάρισε τον πραγματικό στόχο του Μπαρζανί, υποστηρίζοντας πως με το δημοψήφισμα στο οποίο εναντιώνεται όλος ο κόσμος, θα αποδειχθεί η ταυτότητα του Κερκούκ.

Ο Μεσούτ Μπαρζανί που κύρηξη δημοψήφισμα ανεξαρτησίας στο βόρειο Ιράκ, ακόμη δεν έχει πειστεί. Η Κουρδική περιφερειακή Κυβέρνηση του Ιράκ θέτοντας εναντίον της ΗΠΑ, Ιράκ, Ιράν, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία, συνεχίζει την προεκλογική της καμπάνια.
Στο Κερκούκ που είναι η πιο αμφισβητούμενη περιοχή, ο απομακρυνθείς με απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης νομάρχης Νετσμεττίν Κερίμ, μιλώντας σήμερα σε συγκέντρωση, φανέρωσε τον πραγματικό σκοπό του δημοψηφίσματος.

Το Rudaw που είναι ΜΜΕ του Μπαρζανί κατέγραψε την ομιλία του και σε αυτήν ο νομάρχης Κερίμ ξεπερνώντας τον εαυτό του είπε πως το Κερκούκ ανήκει στους Κούρδους.

Μίλησε τουρκικά

Ο νομάρχης Κερίμ κάποια τμήματα της ομιλίας του τα έκανε στα τουρκικά και η πλέον ρεζίλι-φάση του ήταν όταν είπε πως ¨ Η Ιερουσαλήμ του Κουρδιστάν και η καρδιά του είναι το Κερκούκ και θα παραμείνει στο Κουρδιστάν. Σας ευχαριστώ όλους που συγκεντρωθηκατε εδώ για να δείξουμε για μια ακόμη φορά σε όλο τον κόσμο πως το Κερκούκ ανήκει στο Κουρδιστάν. Η 25η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που για μια ακόμη φορά θα αποδειχθεί πως αυτά τα εδάφη είναι Κουρδιστάν¨.

Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΟΛΗ

Το Κερκούκ είναι μια πόλη στην οποία ζουν πυκνοί πληθυσμοί Τουρκμένων και Αράβων. Όσο και αν ο Μπαρζανί λέει πως δεν θα αλλάξει την δημογραφία της περιοχής, τα λόγια του νομάρχη φανερώνουν την αλήθεια. Η Τουρκία και η κυβέρνηση της Βαγδάτης είναι απόλυτα ενάντιες στην αλλαγή του στάτους του Κερκούκ.




ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΜΕΝΩΝ

Μια εβδομάδα τώρα η ένταση είναι πολύ ψηλά στο Κερκούκ. Τελευταία πραγματοποιήθηκε ένοπλη επίθεση στο Εθνικιστικό Κίνημα Τουρκμένων. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα πεσμεργκά και αμέσως υπήρξε ανταπόδοση. Στην σύγκρουση σκοτώθηκε ένας από τους επιτιθέμενους.

Ο Χασάν Τουράν-Τουρκμένος βουλευτής του Κερκούκ, σε σημερινή του δήλωση ζήτησε από την κβέρνηση της Βαγδάτης να σταλούν ενισχύσεις για να προστατευτεί η ζωή των Τουρκμένων στην πόλη.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/kerkuk-valisinden-skandal-sozler-utanmadan-turkce-konustu-377887.html

19/9/2017

Σχ: Προφανώς σύμφωνα με την Γενί Ακίτ-φερέφωνο του Ερντογάν οι Κούρδοι δεν έχουν δικαίωμα για κράτος πουθενά!

Η αντίθεση στο δημοψήφισμα που λέγεται πως εξέφρασαν οι δυτικές δυνάμεις, δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο είναι μια ειλικρινής αντίθεση…

Και πάντως το Ισραήλ υποστηρίζει φανερά το δημοψήφισμα. Αυτό είναι καλός οιωνός για την διενέργεια του! Προσέξτε ακόμη την ορολογία (περί Ιερουσαλήμ) που χρησιμοποίησε ο νομάρχης. Τυχαίο; http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.