Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ... ΑΨΕ - ΣΒΗΣΕ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ! - ΒΙΝΤΕΟ

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και όχι άδικα. Η διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια στίβου σε λίγες εβδομάδες αναμένετ...




Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και όχι άδικα. Η διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια στίβου σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του γιου της. Με τον σύντροφό της Λούη Κασραμάνο είναι μαζί εδώ και οκτώ μήνες και όπως αποκάλυψε και η ίδια στις τρεις εβδομάδες της σχέσης τους προέκυψε η εγκυμοσύνη και αυτό τους έδεσε ακόμη πιο πολύ.




Άνθρωπος χαμηλών τόνων η Φανή Χαλκιά θέλησε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day. Κρατώντας καλά κρυμμένο το μυστικό της, τους τελευταίους μήνες (που είχαν αραιώσει και οι κοσμικές εμφανίσεις της) η Φανή Xαλκιά εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα αποκαλύπτοντας πως έχει ήδη μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.



Η μέλλουσα μητέρα, μίλησε για τον αγαπημένο της λέγοντας πως είναι υπέροχος φίλος, σύντροφος και θα γίνει και υπέροχος μπαμπάς. Η ίδια είπε πως περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της, το οποίο θα είναι αγοράκι. Όσο για τα κιλά που έχει πάρει; «15 με 16 κιλά...»!

Όσο για την μητέρα της, η Φανή Χαλκιά εξομόλογήθηκε πως δεν πίστευε ότι εκείνη θα αποκτήσει τόσο ξαφνικά ένα παιδί...

Δες το video:

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.