Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ...

  Οι πληροφορίες έλεγαν πως ένα σημαντικό μέρος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει στρατευτεί ακόμα και εκ του γεγονότος πως είν...

 Αποτέλεσμα εικόνας για θητεια








Οι πληροφορίες έλεγαν πως ένα σημαντικό μέρος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει στρατευτεί ακόμα και εκ του γεγονότος πως είναι ιδεολογικά αντίθετοι με την υποχρεωτική στράτευση, πίεζαν για ανακοινώσεις αλλά κυρίως για πράξεις όσον αφορά την μείωση τησ στρατιωτική θητείας από τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.





Η πίεση αυτή από τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά έντονη προς τον πρωθυπουργό, ειδικά μετά το πρόσφατο συνέδριο της νεολαίας και μάλιστα και από στενούς του συνεργάτες.

Οι πληροφορίες πάλι από το Μαξίμου έλεγαν πως ο πρωθυπουργός θα προσπάθησει να ελιχθεί και πως στη Θεσσαλονική θα εξαγγείλει κάτι όχι για το άμεσο μέλλον αλλά όταν “οι συνθήκες το επιτρέψουν”

Ο Τσίπρας τελικά δεν διανοήθηκε να πεί τίποτα απολύτως για το θέμα αυτό κι αυτυχώς δηλαδή γιατί θα αποδείνυε ακόμη μιά φορά την ανευτθυνότητα του και την εμπάθεια την παραάταξης του όχι απλά απέναντι στην Ένοπλες Δυνάμεις αλλά στην Εθνική Άμυνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.