Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ... «ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ»...!!

Ο «διεθνής συνασπισμός» κατηγόρησε σήμερα τη ρωσική Αεροπορία ότι εξαπέλυσε στη Συρία κύμα αεροπορικών επιθέσεων εναντίον του SDF που α...






Ο «διεθνής συνασπισμός» κατηγόρησε σήμερα τη ρωσική Αεροπορία ότι εξαπέλυσε στη Συρία κύμα αεροπορικών επιθέσεων εναντίον του SDF που αποτελείται αποκλειστικά σχεδόν από κούρδους, κάτι που η Μόσχα διέψευσε...




«Ρωσικές δυνάμεις έπληξαν στόχο στο δυτικό τμήμα του Ευφράτη στη Συρία κοντά στο Ντέιρ Εζόρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν συμμαχικές δυνάμεις του συνασπισμού» επισήμανε ο «διεθνής συνασπισμός» σε δελτίο τύπου.

«Τα ρωσικά πυρά έπληξαν μια τοποθεσία όπου οι Ρώσοι γνώριζαν ότι βρίσκονται μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων και σύμβουλοι του συνασπισμού. Πολλοί μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων τραυματίστηκαν και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες μετά την επιδρομή».

Ο συνασπισμός διευκρινίζει επιπλέον ότι κανείς από τους στρατιωτικούς συμβούλους που ήταν παρόντες δεν τραυματίστηκε.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε μια περιττή κλιμάκωση μεταξύ των δυνάμεων που μάχονται τον κοινό μας εχθρό», την ISIS συμπληρώνεται στο δελτίο τύπου.

Η Ρωσία από την πλευρά της διέψευσε το συμβάν. «Δεν είναι δυνατόν. Γιατί να τους βομβαρδίσουμε;» είπε στο Γαλλικό Πρακτορειο ο εκπρόσωπος Ιγκόρ Κονασένκοφ, από τη ρωσική βάση Χμεϊμίν, στη δυτική Συρία.

Παρά την ρωσική διάψευση ο βομβαρδισμός είναι ξεκάθαρο ότι αποτέλεσε μήνυμα της Ρωσίας προς το SDF να μην τολμήσει να πλησιάσει περισσότερο την Ντέιρ Εζόρ, καθώς η νίκη αυτή ανήκει αποκλειστικά στον συριακό και ρωσικό Στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.