Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΝΤΡΙΑ ΚΑΤΣΙΜΑΤΙΔΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΡΕΜΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Αντρια Κατσιματίδη (Andrea Catsimatidis) τέθηκε επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στο Μανχάταν, καθώς εκλέχθηκε γι...




ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Αντρια Κατσιματίδη (Andrea Catsimatidis) τέθηκε επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στο Μανχάταν, καθώς εκλέχθηκε για να ηγηθεί ενός από τους καλύτερα χρηματοδοτούμενους πολιτικούς οργανισμούς των ΗΠΑ.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που εκλέχθηκα Επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στο Μανχάταν», έγραψε η Ελληνοαμερικανίδα στην ιστοσελίδα της στο Facebook.





H Αντρια Κατσιματίδη είναι κόρη του ομογενούς μεγαλοεπιχειρηματία και πρώην υποψηφίου με τους Ρεπουμπλικανούς για την δημαρχία της Νέας Υόρκης, Τζον Κατσιματίδη.

«Συγχαρητήρια στην κόρη μου, Αντρια Κατσιματίδη, για την εκλογής της ως επικεφαλής της Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής της Κομητείας της Νέας Υόρκης», έγραψε ο κ. Τζον Κατσιματίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η κ. Κατσιματίδη υπηρετεί ως εκτελεστικό στέλεχος στην οικογενειακή της επιχείρηση, τον «Red Apple Group», με κύριες αρμοδιότητες των τομέα των ακινήτων, τις επενδύσεις και τα ασφαλιστικά τμήματα, όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα catsimatidis.com.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Επιχειρήσεων Stern του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών της αναδείχθηκε ως μία από τους 15 φοιτητές με την μεγαλύτερη επιρροή για την ηγετική της παρουσία στους Ρεπουμπλικανούς του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

https://www.ekirikas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.