Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ...!!!

Υποσχέθηκε να αποκαταστήσει τις φθορές που προκάλεσε στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου και σε ένα περιπολικό του τμήματος Νότιας Ρόδου ...

Τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου




Υποσχέθηκε να αποκαταστήσει τις φθορές που προκάλεσε στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου και σε ένα περιπολικό του τμήματος Νότιας Ρόδου κι έτσι ο 30χρονος «νταής» από τη Λίνδο πέτυχε να αναβληθεί η δίκη του από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για τις 13 Οκτωβρίου.




Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής για διατάραξη κοινής ησυχίας, όταν... ξεκούφανε τους ενοίκους ενός ξενοδοχείου στην περιοχή «Κράνα» βάζοντας τη μουσική στην διαπασών.

Όμως, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, αντιστάθηκε όταν οι αστυνομικοί πήγαν να του βάλουν χειροπέδες και άρχισε να τους βρίζει χυδαία και να τους απειλεί.

Αυτά δεν ήταν τίποτε, μπροστά σε όσα ακολούθησαν. Κατά τη μεταγωγή του στο τμήμα Αρχαγγέλου, ο εκτός εαυτού 30χρονος κλώτσησε και έσπασε τον... λεβιέ ταχυτήτων του περιπολικού, ενώ στα κρατητήρια έσπασε μια βάση λάμπας φωτισμού και το αναστημόμετρο, με κομμάτια του οποίου προσπάθησε να σπάσει τα λουκέτα του κρατητηρίου.

Δεν τα κατάφερε, ωστόσο και... ξέσπασε στην τουαλέτα σπάζοντάς την, ενώ έσκισε και ένα στρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.