Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!..

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει κρύψει ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και φρόντισε να πάρει θέση για όλα όσα συμβαίνουν στο τριφύλλι...

Άδωνις: Ο Παναθηναϊκός είναι σαν την Ελλάδα - Παρασυρθήκαμε και τον καταστρέψαμε





Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει κρύψει ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και φρόντισε να πάρει θέση για όλα όσα συμβαίνουν στο τριφύλλι σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία.




Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, συνέκρινε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας προσωπικά συγνώμη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη (καθότι συμμετείχε κι ο ίδιος στις κινητοποιήσεις για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος) παραδεχόμενος ότι παρασύρθηκε και απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Αλαφούζο για την τεράστια προσπάθεια που έκανε προκειμένου να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Μερικές Σκέψεις ως Παναθηναϊκός για την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου

Η περίπτωση του Παναθηναϊκού ξέρετε μοιάζει εκπληκτικά με την πρόσφατη ιστορίας της Ελλάδος. Για πολλά χρόνια η ιδιοκτησία της Ομάδας μας από την Οικογένεια Βαρδινογιάννη έδινε στον Παναθηναϊκό απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα.

Μετά όμως από πολλά χρόνια που η Ομάδα πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη άρχισε η κάμψη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εμφανιστεί στον Ολυμπιακό και η γκρίνια και η απογοήτευση είχε ενσκήψει πάνω στους οπαδούς. Τότε που χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό και ψυχραιμία περισσότερο από ποτέ, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Βγενόπουλος και ξεκίνησε την επανάσταση κατά του "κατεστημένου" των Βαρδινογιάννηδων, πρότεινε να φτιαχτεί ένα πολυμετοχικό σχήμα, υποσχόταν να μας κάνει Μπαρτσελόνα κλπ. Τότε οι οπαδοί τσίμπησαν.

Ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν ένας από αυτούς που είχαν πάει σε εκείνη την καταραμένη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως κατά της Οικογενείας Βαρδινογιάννη που κορύφωσε τις αντιδράσεις και οδήγησε την οικογένεια στην σταδιακή της έξοδο από την ομάδα μας. Λοιπόν ισχυρίζομαι σήμερα ότι αυτό το κλίμα που επικράτησε τότε στον Παναθηναϊκό ομοιάζει με το Αντιμνημόνιο που επικράτησε στην Ελλάδα μετά το 2010. Εύκολα μεγάλα λόγια, τεράστιες υποσχέσεις σε έναν λαό χωρίς φρόνηση για να καταλάβει το ψέμα. Παρασυρθήκαμε και τελικά καταστρέψαμε τον Παναθηναϊκό μας. Εκ μέρους μου ένα μεγάλο συγγνώμη στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη και στον Παναθηναϊκό. Ήμουν νεότερος δεν είχα αρκετό μυαλό.




Η συνέχεια γνωστή, πολλά λεφτά ξοδεύτηκαν στην αρχή αλλά μόλις πέρασε ο πρώτος ενθουσιασμός και άρχισαν οι δυσκολίες το πολυμετοχικό σχήμα σκόρπισε. Κάποια στιγμή ένας άλλος μεγάλος Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να ασχοληθεί. Αν και όλο του το περιβάλλον του έλεγε να μην ασχοληθεί διότι το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο και οι οπαδοί αχάριστοι αυτός από αγάπη για την ομάδα ανέλαβε.

Ξόδεψε 42.000.000€ σε 5 χρόνια και βάζει άλλα 20.000.000€ για να αναλάβουν άλλοι την ομάδα. Και όμως οι ίδιοι οι οργανωμένοι οπαδοί, που υποτίθεται αγαπούν την ομάδα, αντί να τον ευγνωμονούν τον έβριζαν! Αναρωτιέμαι τώρα που έφυγε και η ομάδα κινδυνεύει με πλήρη διάλυση θα καταλάβουν το μέγεθος της αχαριστίας προς άλλον έναν που έχασε τα δικά του λεφτά χωρίς να πάρει κανένα αντάλλαγμα;

Σαν τον Ελληνικό λαό, έβριζαν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, που χωρίς αυτούς θα ήμασταν ήδη στη δραχμή σε χειρότερη κατάσταση από την Βενεζουέλα και ίσως χωρίς Δημοκρατία και κανείς δεν παραδέχεται το σφάλμα που υποστήριξε τους Συριζανελ για να καταργήσουν το Μνημόνιο και να διώξουν την Μερκελ και Μα εξαφανίσουν τον ΕΝΦΙΑ με τα γνωστά αποτελέσματα...

Εγώ ως Παναθηναϊκός θέλω να πω ένα τεράστιο Ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Αλαφούζο διότι χωρίς κανένα όφελος βοήθησε και στήριξε την ομάδα πολύ περισσότερο από όσους υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια. Και να του ζητήσω συγγνώμη για τις ύβρεις που άκουσε από ορισμένους που δεν εκπροσωπούν όλους εμάς τους αγνούς Παναθηναϊκούς.

Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα μας να βρει τον δρόμο της αν και φοβάμαι ότι δεν θα είναι εύκολο, όσο δεν βάζουμε μυαλό και το ίδιο συμβαίνει και με την Ελλάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.