Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ: ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

To θάνατο της Αργυρώς, της γνωστής φώκιας, επιβεβαίωσε σήμερα, το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», αναφέροντας πως η φώκια ...




To θάνατο της Αργυρώς, της γνωστής φώκιας, επιβεβαίωσε σήμερα, το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», αναφέροντας πως η φώκια που θανατώθηκε βίαια στις 24 Μαΐου και η οποία εκβράστηκε σε ακτή του Μαραθοκάμπου, είναι η « Αργυρώ».



Την επιβεβαίωση της άσχημης αυτής εξέλιξης, έκανε η διευθύντρια Έρευνας στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», Αναστασία Μήλιου. «Λαμβάνοντας υπόψη τα δερματικά χαρακτηριστικά, το φύλο και το μήκος της φώκιας, αλλά και της απουσίας του ζώου όλο αυτό το διάστημα , ειναι επιβεβαιωμενο πως προκειται για την γνωστή φώκια, που οι κάτοικοι της Σάμου αποκαλούν «Αργυρώ», δήλωσε η κα Μήλιου.

Για το περιστατικό αυτό έχει ήδη ανοίξει, από την πρώτη στιγμή, δικογραφία το Λιμεναρχείο Καρλοβάσου, ενώ επίσης είναι ενήμερες και οι εισαγγελικές αρχές της Σάμου. Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό, το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος θα συνεχίσει και θα εντείνει τις προσπάθειες του, ώστε να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για το βίαιο θάνατο της Αργυρώς.

Θυμίζουμε, ότι η «Αργυρώ» έφερε πολλαπλές βολές με κυνηγετικό όπλο στη ράχη της και εμφανές τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο που είχε διαπεράσει τη δεξιά πλευρά της ράχης της και έφτανε έως το στομάχι της.

Πηγή: http: samos24

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.