Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ: Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΙΡΜΑ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ - ΕΝΝΙΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ»

Ο ισχυρότερος κυκλώνας των τελευταίων 100 χρόνων «χτύπησε» την Καραϊβική. Δύο πανέμορφα νησιά καταστράφηκαν εντελώς, ενώ το BBC κα...

Εικόνες απόλυτης καταστροφής στην Καραϊβική: Ο κυκλώνας Ίρμα «εξαφάνισε» δύο νησιά – 9 οι νεκροί





Ο ισχυρότερος κυκλώνας των τελευταίων 100 χρόνων «χτύπησε» την Καραϊβική. Δύο πανέμορφα νησιά καταστράφηκαν εντελώς, ενώ το BBC και το ABC μεταδίδουν ότι οι νεκροί έχουν πλέον φτάσει τους εννέα -ανάμεσά τους και ένα παιδάκι. Οι τραυματίες ανέρχονται σε 21.




Οι κάτοικοι της Κεντρικής και του νότιου τμήματος της Βόρειας Αμερικής βλέπουν τις περιουσίες του να απειλούνται από τρεις συνεχόμενους τυφώνες.

Ο κυκλώνας Ίρμα έχει ήδη ξεκινήσει το καταστροφικό της πέρασμα, καθώς στο πέρασμά του «εξαφάνισε» δύο νησιά της Καραϊβικής. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στον Άγιο Μαρτίνο η καταστροφή αγγίζει το 95% και στην Μπαρμπούντα, το πρώτο νησί στο οποίο προσγειώθηκε η Ίρμα, εκτιμάται ότι έχει καταστραφεί το 90% του νησιού.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα παιδί ηλικίας 2,5 ετών που σκοτώθηκε ενώ η οικογένειά του επιχειρούσε να φύγει από το κατεστραμμένο σπίτι της, όπως ανέφερε ο Έρικ Μερ, νομάρχης της Γουαδελούπης.



«Πρόκειται για μια τεράστια καταστροφή. Το 95% του νησιού είναι κατεστραμμένο. Έχω υποστεί σοκ. Είναι συνταρακτικό», δήλωσε ο πρόεδρος του τοπικού αυτοδιοικητικού συμβουλίου στον Άγιο Μαρτίνο. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.