Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ - ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ - ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΥΛΗ!

Στο χωριό Κερασιά, 19 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κομοτηνής, εντοπίστηκαν από το Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας τα συντρίμμια τ...

Τραγωδία: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του εξαφανισμένου αεροσκάφους





Στο χωριό Κερασιά, 19 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κομοτηνής, εντοπίστηκαν από το Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας τα συντρίμμια του μικρού ιδιωτικού αεροπλάνου τύπου CT2K, με δύο επιβαίνοντες που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και λίγο πριν τις 5 το απόγευμα αναφέρθηκε η εξαφάνισή του




Το αεροσκάφος, είχε απογειωθεί από την Αλεξανδρούπολη με προορισμό τη Ρουμανία μαζί με ένα πανομοιότυπο, επίσης με πλήρωμα δύο ατόμων, όταν το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο FIR Σόφιας (Βουλγαρία) ότι δεν έβλεπε το άλλο αεροσκάφος.

Άμεσα η γειτονική χώρα ενημέρωσε το αεροδρόμιο των Αθηνών, καθώς το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ήταν κλειστό εκείνη την ώρα, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών.

Στο μονοκινητήριο με προορισμό το Βουκουρέστι, επέβαιναν ένα ζευγάρι Ουκρανών η τύχη των οποίων αγνοείται. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.