Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΡΕΣ ΜΕ ΕΘΝΟΣΗΜΟ... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΣΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Τον περασμένο Φεβρουάριο - Ο 47χρονος είχε φτάσει στην Αθήνα με το αυτοκίνητό του από τη Γερμανία Δύο αστυνομικοί αποκαλύφθηκε ότι σ...




Τον περασμένο Φεβρουάριο - Ο 47χρονος είχε φτάσει στην Αθήνα με το αυτοκίνητό του από τη Γερμανία

Δύο αστυνομικοί αποκαλύφθηκε ότι συμμετείχαν στη σπείρα που λήστεψε έναν 47χρονο Σύρο τον περασμένο Φεβρουάριο αφού πρώτα τον ακινητοποίησε στην Αττική Οδό.





Ο 47χρονος είχε φτάσει από τη Γερμανία στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου με το αυτοκίνητό του όταν ενώ οδηγούσε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα τον ακινητοποίησαν άτομα με στολές που έμοιαζαν με αυτές των αστυνομικών, όπως στη συνέχεια κατέθεσε ο ίδιος.

Αφού τον απείλησαν με όπλο οι δράστες τον μετέφεραν σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου τον εγκατέλειψαν αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει από το αυτοκίνητό του μεγάλο χρηματικό ποσό.
Μετά από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση ταυτοποίησαν ως δράστες έναν 32χρονο Έλληνα που είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στη Ρωσία καθώς και δύο Ανθυπαστυνόμους, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν την Τετάρτη με εντάλματα σύλληψης και παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.