Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!

Το έγκλημα με θύμα 60χρονο οδηγό ταξί έγινε τα ξημερώματα στον μώλο Δραπετσώνας - Ο δράστης τον μαχαίρωσε, τον άφησε να ψυχορραγεί, π...





Το έγκλημα με θύμα 60χρονο οδηγό ταξί έγινε τα ξημερώματα στον μώλο Δραπετσώνας - Ο δράστης τον μαχαίρωσε, τον άφησε να ψυχορραγεί, πήρε το ταξί και εξαφανίστηκε - Ο άτυχος οδηγός ταξί, πατέρας δυο παιδιών αναγνωρίστηκε από τη γυναίκα του - Ναυτικός είδε τον άγριο καβγά και ειδοποίησε το Λιμενικό


Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για την δολοφονία του 60χρονου οδηγού ταξί στην Δραπετσώνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας ναυτικός είδε το ταξί να σταματά στο νέο μώλο Δραπετσώνας και δυο άτομα μέσα σε αυτό να διαπληκτίζονται.

Λίγο μετά, ο 60χρονος οδηγός ταξί βγήκε από το ταξί έκανε λίγα βήματα και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.






Ο δράστης τον είχε μαχαιρώσει και αφού άρπαξε τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος, γκάζωσε και διέφυγε με το ταξί προς άγνωστη κατεύθυνση.
Πατέρας δυο παιδιών ο οδηγός ταξί – Διέφυγε ο δράστης

Ο αυτοκινητιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Μετά την αναγνώριση από τη σύζυγο του θύματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 60χρονο Έλληνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πατέρας δυο παιδιών και μένει στον Περισσό.





Από την πρώτη στιγμή εκτός από το Λιμενικό έφτασε στο σημείο της τραγωδίας κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για να συλλέξει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος.

Την υπόθεση ερευνά το Λιμενικό με τη συνδρομή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αττική για να εντοπίσει τον δράστη της άγριας δολοφονίας.

Πηγές από την αστυνομία εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Από προσωπικές διαφορές, ληστεία μετά φόνου ή οτιδήποτε άλλο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.