Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ...!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ» ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ...!!!

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...!!! ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΤΑ ΨΑΞΑΤΕ ΦΕΤΟΣ; ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΞΕΡΕΤΕ; ΚΑΨΤΕ ΤΑ!!! Με τις νέες «προοδευτικές» αλλαγ...

γβγηνγην




ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...!!! ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΤΑ ΨΑΞΑΤΕ ΦΕΤΟΣ; ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΞΕΡΕΤΕ; ΚΑΨΤΕ ΤΑ!!!

Με τις νέες «προοδευτικές» αλλαγές στην εκπαίδευση προς αποταύτιση της ελληνορθόδοξης ταυτότητας, εισήχθηκε στο βιβλίο θρησκευτικών της Δ Δημοτικού το μάθημα «Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων».




Βιβλίο θρησκευτικών της Δ’ Δημοτικού «Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων» είναι η ονομασία ενός κεφαλαίου που αποτελεί μια πρώτη γεύση για να γνωρίσουν τα παιδιά άλλες θρησκείες, όπως το Ισλάμ.

Επίσης, βλέπουμε να αναφέρεται και η γνωστή φράση «Μέγας Αλλάχ», ενώ, σημειώνεται και η αρχή της μουσουλμανικής προσευχής. Πολλοί εκφράζουν τις αμφιβολίες τους εάν τα παιδιά ηλικίας 9-10 ετών, που πηγαίνουν Γ” Δημοτικού, είναι ικανά να αντιληφθούν τις πολύ μεγάλες διαφορές των θρησκειών και να κατανοήσουν ότι κάποιες- όπως το Ισλάμ- έχουν ακραίες θέσεις;

Muslim+Islamic+School_(3)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.