Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑΛΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΑΝ ΞΑΝΑΖΟΥΣΑ, ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ!..

Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν είναι ο «αποστειρωμένος» πολιτικός, αλλά ο άνθρωπος που ζει την πόλη του και αν μη τι άλλο, ξέρει να στρέφει τα ...

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi




Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν είναι ο «αποστειρωμένος» πολιτικός, αλλά ο άνθρωπος που ζει την πόλη του και αν μη τι άλλο, ξέρει να στρέφει τα φώτα πάνω του, με τα λεγόμενά του.




Αυτή τη φορά, μιλώντας στην web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά, δηλώνει αλητάμπουρας, αναφέρεται στα θέματα της Θεσσαλονίκης, τις πρώτες μέρες της «Πρωτοβουλίας», την κατάσταση που βίωσαν οι κάτοικοι της την περίοδο του χιονιά, αλλά την αντιπολίτευση που δέχεται από την ίδια την παράταξή του.
Ο Γιάννης Μπουτάρης τονίζει ακόμα πως είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε να προάγει την αξία της Θεσσαλονίκης, σχολιάζει τα κόμματα και δεν αποφεύγει να αναφερθεί στην «διαμάχη» που είχε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κκ. Άνθιμο, λέγοντας ότι σήμερα πίνουν συχνά καφέ, συζητώντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος.



Στη συνέντευξη αυτή αναφέρεται στις προσπάθειές του να προσελκύσει τουρίστες, στην έλλειψη υποδομών αλλά και στην σκληρή κριτική που δέχεται για τους Ισραηλίτες και τους Τούρκους που επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη.




Ο κ. Μπουτάρης τονίζει πως αυτό που τον ενοχλεί στην πόλη είναι τα πεζοδρόμια, ενώ παραδέχεται πως παρόλη τη μιζέρια της, δεν θα άλλαζε με τίποτα την Θεσσαλονίκη.

Φυλαχτό το σκουλαρίκι του

Για την ενδεχόμενη στήριξη κάποιου κόμματος προς την υποψηφιότητά του δηλώνει ανοιχτός, αλλά χωρίς ανταλλάγματα.

Χαρακτηρίζει τα τατουάζ του «συναισθηματικά», το σκουλαρίκι του «φυλαχτό», ενώ για τις «κακοτοπιές» που πέρασε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Αν ξανάκανα τη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως από αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας θα ήμουνα και καλός επιχειρηματίας θα ήμουν…».

Τέλος ο Γιάννης Μπουτάρης αποκαλύπτει ότι στα 75 του χρόνια νιώθει έτοιμος να ξαναπαντρευτεί, «όποιος λέει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, είναι χαζός» σημειώνει και ομολογεί ότι είναι «κολλημένος alfaromeάκιας» αγαπώντας την οδήγηση και επιτρέποντας στον εαυτό του αυτή την «πολυτέλεια».

Δείτε το βίντεο του myportal.gr:
πηγή: thestival 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.