Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΞΙΚΟ... ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ...!!!

Απελπισμένοι γονείς και διασώστες αναζητούν σήμερα (20/9) μέσα στα ερείπια του σχολείου που κατέρρευσε εξαιτίας του σεισμού στην Πό...

Μεξικό Σεισμός: Απελπισμένοι γονείς αναζητούν τα παιδιά τους στα ερείπια του σχολείου που κατέρρευσε






Απελπισμένοι γονείς και διασώστες αναζητούν σήμερα (20/9) μέσα στα ερείπια του σχολείου που κατέρρευσε εξαιτίας του σεισμού στην Πόλη του Μεξικού ίχνη ζωής καθώς δεκάδες μικρά παιδιά πιθανόν να βρίσκονται θαμμένα κάτω από τα χαλάσματα.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τον σεισμό μεγέθους 7,1 βαθμών ανέρχεται σε περίπου 250 νεκρούς και σχεδόν οι μισοί από αυτούς βρίσκονταν στην πρωτεύουσα του Μεξικού.









Στα συντρίμμια του σχολείου Enrique Rebsamen οι πυροσβέστες και οι στρατιώτες ανέσυραν τις σορούς 22 μικρών μαθητών και δύο ενηλίκων, ενώ αγνοούνται 30 παιδιά και 12 ενήλικες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο.

Σκηνές χάους και οδύνης διαδραματίστηκαν στο σχολείο καθώς οι γονείς προσπαθούσαν να διατηρήσουν ζωντανή την ελπίδα ότι τα παιδιά τους δεν είναι νεκρά.



«Συνεχίζουν να ανασύρουν παιδιά, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για την κόρη μου», λέει με δάκρυα στα μάτια η 32χρονη Αντριάνα Ντ'Φάργκο έπειτα από ώρες αναμονής για κάποια είδηση σχετικά με την τύχη της 7χρονης.

Περίπου τα μεσάνυχτα βρέθηκαν τρεις επιζώντες. «Οι συγγενείς της Φατίμα Ναβάρο», φώναξε ένας στρατιώτης στο σχολείο που βρίσκεται στη συνοικία Κοάπα, στα νότια της πόλης. «Η Φατίμα είναι ζωντανή!».





newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.