Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ... ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ: ΜΗΤΕΡΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ!

Την παραμικρή διάθεση μετάνοιας δεν θέλησε να παρουσιάσει, ούτε καν για το συμφέρον της στο δικαστήριο, μία μητέρα στη Φλόριντα των Η...





Την παραμικρή διάθεση μετάνοιας δεν θέλησε να παρουσιάσει, ούτε καν για το συμφέρον της στο δικαστήριο, μία μητέρα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, η κόρη της οποίας έπεσε θύμα βιασμού από έναν έφηβο. Η μητέρα πήρε εκδίκηση σκοτώνοντας τον 18χρονο Ξαβιέ Σιέρρα, λέγοντας, έναν χρόνο μετά, στο δικαστήριο πως «δεν με νοιάζει, βίασε την κόρη μου».





Η συγκλονιστική αυτή ιστορία ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια, όταν το κορίτσι βρισκόταν σε ηλικία μόλις 7 ετών. Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, ο 13χρονος τότε Ξαβιέ Σιέρρα, είχε βιάσει την κόρη της γυναίκας, ονόματι Σέρμπου.

Το 2016, η μητέρα φέρεται να συνεννοήθηκε με τον αδερφό της, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, προκειμένου να βοηθήσει στη δολοφονία του βιαστή της κόρης της. Όπερ και εγένετο. Τόσο ο 18χρονος, όσο και ο αδερφός της Σέρμπου, έπεσαν νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών. Η μητέρα, ωστόσο, είχε πάρει την εκδίκησή της.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου, μία ανώνυμη καταγγελία προκάλεσε την έρευνα της αστυνομίας. Η πληροφορία έκανε λόγο για συνομωσία γύρω από τον θάνατο του 18χρονου Ξαβιέ Σιέρρα. Κατά την ανάκριση, διαπιστώθηκε ότι αρκετοί άνθρωποι είχαν ακούσει τη μητέρα να ζητά από τον αδερφό της τη συνεργασία του για τη δολοφονία του βιαστή της κόρης της.

Το κορίτσι είχε ομολογήσει τα πάντα στη μητέρα της, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου. Η δολοφονία του 18χρονου οργανώθηκε και εκτελέστηκε τον Ιούλιο του 2016.

Κατά τη σύλληψή της, η μητέρα είπε στους αστυνομικούς «δεν με νοιάζει, βίασε την κόρη μου… μου είπε όλα όσα συνέβησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.