Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ... ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ» ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΑΥΓΗΣ»...

ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ NANTIAREPORT: Με αφορμή την εισβολή και κατάληψη στα γραφεία της εφημ...






ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ NANTIAREPORT:

Με αφορμή την εισβολή και κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» από οργανωμένη ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, Αστυνομικός αναγνώστης του nantiaReport.gr μας ενημέρωσε για τις παραμέτρους της επιχειρησιακής διαχείρησης που ομολογουμένως μας προβλημάτισε..




Παραθέτουμε το κείμενο όπως κοινοποιήθηκε στο NantiaReport.gr

«…. η δυναμη της (Υπηρεσιας) με κωδικο .. σε διαθεση στην Ομονοια, οταν ο επικεφαλης λαμβανει σχετικη ενημερωση για την κινηση ατομων του χωρου στα γραφεια της εφημεριδας ‘Αυγη’ επι της Αγιου Κων/νου στο αριθμητικο 12 περιοχη Ομονοιας.

Αμεσα ενημερωθηκε το ΚΕΠΙΧ και η δυναμη μετεβη στο σημειο. Ενστολοι με υπηρεσιακα οχηματα αναπτυχηθηκαν στο χωρο που εδρευει η εφημεριδα καθως διακριβωθηκε η παρουσια ατομων να ενεργουν καταληψη. Η δυναμη αναπτυχθηκε εξωτερικα της εισοδου καποια λεπτα , οταν διαβιβαζεται εντολη με τον εκφωνητη να ωρυεται, και με επιτακτικο υφος να ζηταει ευθυνες απο τον επικεφαλης για την αποφαση να κινηθεί η δυναμη προς την Αγιου Κων/νου.

Η εντολη που διαβιβαστηκε προς τις δυναμεις της Ομονοιας για τους ενστολους συναδελφους σε υπηρεσιακα οχηματα με διακριτικα να αποχωρησουν αμεσα. Σε εντονο τονο προς τον επικεφαλης το Κεντρο ζητουσε ενημερωση «με τινος εντολη μετεβησαν οι δυναμεις στην Αγιου Κων/νου» και αναλογες διατυπώσεις….. Η τελικη εντολη «Να αποχωρησουν απαντες. Δε θα προσεγγισει ΚΑΝΕΙΣ ενστολος στην Αγιου Κων/νου»…..

Οι δυναμεις αποχωρησαν με τον επικεφαλης και τη δυναμη να ειναι υπολογη για την επιχειρησιακη τακτικη που ακολουθηθηκε.

Απο τη στιγμη που βρισκεται σε εξελιξη εκνομη ενεργεια – καταληψη χωρου- και βρισκεται σε διατεταγμενη υπηρεσια ενστολος στο σημειο και διαπιστωνει την πραξη, σε αυτη την περιπτωση, τι κανεις, γιατι οσα μεχρι τωρα εφαρμοζαμε συμφωνα με το Νομο, κατα παραβαση τα εφαρμοζαμε …..»

 NantiaReport.gr : Να σημειωθεί ότι σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικόυ χώρου, σε συνέχεια της ανάρτησης για την κaτάληψη στα γραφεία της «κυβερνητικής» Αυγής -όπως τη χαρακτηρίζουν οι συντάκτες του κειμένου- καταγγέλουν την εισοβολή των Αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο της εφημερίδας .

 (φωτο Αρχειου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.