Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! «ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ» ΛΕΕΙ Η ΧΟΥΡΙΕΤ...

«Η τρομοκρατική οργάνωση ενίσχυσε και κινητοποίησε τις δυνάμεις της με τις προετοιμασίες της Τουρκίας για επιχείρηση στην συριακή ε...





«Η τρομοκρατική οργάνωση ενίσχυσε και κινητοποίησε τις δυνάμεις της με τις προετοιμασίες της Τουρκίας για επιχείρηση στην συριακή επαρχία Αφρίν.

Οι τρομοκράτες (εννοεί τους Κούρδους της Συρίας) τοποθέτησαν βαριά όπλα που τα έλαβαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα σύνορα με την Τουρκία, όπου περιμένουν να γίνει επιχείρηση του τουρκικού στρατού», γράφει το δημοσίευμα.




Το κείμενο σημειώνει ότι Κούρδοι της Συρίας παρέδωσαν την πόλη Τελ Ριφάτ την οποία κατείχαν, στις δυνάμεις του συριακού καθεστώτος για αποτρέψουν πιθανές επιχειρήσεις στην πόλη Αφρίν.

Η Τουρκία ανησυχεί γιατί στις τάξεις των Κούρδων υπάρχουν πολλοί Σύριοι Άραβες και σε μια πιθανή επιχείρηση, οι ομάδες αυτές θα τεθούν εναντίον τους αφού ελέγχουν μεγάλο αριθμό περιοχών που υπάρχουν Άραβες.

Σημειώνεται ότι οι Κούρδοι της Συρίας (στο κείμενο τους αποκαλεί σωρηδόν ‘τρομοκράτες του PKK’) έχουν ανασκάψει τάφρους σε στρατηγικά σημεία (περάσματα) που βρίσκονται έξω από την πόλη Αφρίν.

Επίσης, ο αριθμός των μαχητών στην περιοχή έχει αυξηθεί σε περιοχές που βρίσκεται κατά μήκος των τουρκικών συνόρων έναντι της πόλης Κιλίς.

Η επιχείρηση που σχεδιάζει ο τουρκικός στρατός, όπως διευκρινίζεται, θα γίνει τόσο με τον τακτικό στρατό όσο και με τους μαχητές του ‘ελεύθερου συριακού στρατού’ που έχει εξοπλισθεί από τους Τούρκους, στη γραμμή μεταξύ του βουνού Μπουρσέγια στην Αζάζ και του βουνού Μπερεκέτ στην είσοδο της Αφρίν (Τσεμπέλ Μπερεκέτ) με στόχο να απομονωθεί η πόλη.

Εικάζεται ότι ένας Άραβας διοικητής, με το ψευδώνυμο Αμπού Αλή, που ενεργεί μαζί με το PKK, εδώ και καιρό, είπε ότι στην περιοχή ήρθε το PKK από την Τουρκία, βρισκόμενο ενάντια στο σχέδιο της διαίρεσης της Συρίας και υποστηρίζεται από αυτήν. Αυτός καθοδηγεί τις μονάδες ασφαλείας για την επιχείρηση στην Αφρίν, σύμφωνα με την Hürriyet .
(haberler.com)
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.