Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

Εντάσεις και φωνές επικράτησαν όταν μέλη της ΠΟΕΔΗν επιχείρησαν να μπουν το χώρο της ΔΕΘ προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό γι...




Εντάσεις και φωνές επικράτησαν όταν μέλη της ΠΟΕΔΗν επιχείρησαν να μπουν το χώρο της ΔΕΘ προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό για να του δώσουν τα αιτήματα τους.


Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους άφησαν να προχωρήσουν και προκλήθηκε ένταση ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε χωρίς κανέναν πρόβλημα.




«Υπήρξε μια ομάδα συνδικαλιστικών στελεχών που μπήκε στο χώρο της ΔΕΘ προσπαθώντας να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό» επισήμανε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ, Πέτρος Κετικίδης και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει τρεις φορές ραντεβού με τον κ. Τσίπρα.

«Συμμετέχουμε στην απογευματινή κινητοποίηση των συνδικάτων στο άγαλμα του Βενιζέλου. Θα διαδηλώσουμε με κορύφωση στη νότια πύλη της έκθεσης» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως η ΠΟΕΔΗΝ, άνοιξε χθες το πρωί τον χορό των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το κάλεσμα ήταν, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και εκεί επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, που θέλησαν να μπουν στο κτίριο του ΥΜΑΘ.

Στο μεταξύ, μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι διανομείς φαγητού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης.

Στα αιτήματά τους περιλαμβάνονται η εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, η πλήρης ασφάλιση για όλους, η πληρωμή δώρων, επιδόματος αδείας, υπερωριών και προσαυξήσεων και η χορήγηση επιδόματος επικινδυνότητας.




dexiextrem

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.