Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...!!! ΝΕΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜ ΚΑΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε το πρωί της Παρασκευής έναν πύραυλο ο οποίος πέταξε πάνω από την Ιαπωνία, ανακοίνωσε η ιαπωνική κυβέρνηση, ε...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΜ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΣ




Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε το πρωί της Παρασκευής έναν πύραυλο ο οποίος πέταξε πάνω από την Ιαπωνία, ανακοίνωσε η ιαπωνική κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία περί εκτόξευσης ενός πυραύλου που μετέδωσε νωρίτερα το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap επικαλούμενο το νοτιοκορεάτικο γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας.




Ο πύραυλος πέταξε πάνω από τη νήσο Χοκάιντο στις 07:06 τοπική ώρα (01:06 ώρα Ελλάδας), διευκρίνισαν οι ιαπωνικές αρχές, τονίζοντας ότι το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης J-Alert ενεργοποιήθηκε σε πολλές περιοχές στο βόρειο τμήμα του αρχιπελάγους.

Νωρίτερα το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι εκτοξεύθηκε πύραυλος άγνωστου τύπου από την περιοχή Σουνάν της πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας, της Πιονγκγιάνγκ, και πέταξε προς τα ανατολικά.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας Τάρο Κόνο, ο πύραυλος που εκτόξευσε νωρίτερα η Βόρεια Κορέα ήταν ένας διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος (ICBM), κρίνοντας από το βεληνεκές του, μετέδωσε η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση NHK.

Ωστόσο, το αμερικανικό Πεντάγωνο διαφωνεί. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι κατέγραψε την διαδικασία της εκτόξευσης και παρακολούθησε την τροχιά του πυραύλου, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για έναν βαλλιστικό πύραυλο μέσου βεληνεκούς ο οποίος δεν μπορούσε να απειλήσει τη νήσο Γκουάμ ή κάποιο άλλο τμήμα του αμερικανικού εδάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.