Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ - Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥΣ

Χαμόγελα στο Βερολίνο (κατά δήλωση του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών) έφερε η απόφαση της Άγκυρας να εκδώσει ταξιδιω...




Χαμόγελα στο Βερολίνο (κατά δήλωση του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών) έφερε η απόφαση της Άγκυρας να εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για τους πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν στη Γερμανία. Αυτό για το οποίο δεν χαμογελά, όμως, είναι για τη νέα σύλληψη Γερμανών πολιτών στην Κωνσταντινούπολη.




Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Μάρτιν Σέφερ επανέλαβε ότι όποιος σκοπεύει να επισκεφθεί την Τουρκία «πρέπει να σκεφτεί καλά τι μπορεί να συμβεί αυτή την περίοδο και υπό αυτή την ηγεσία».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν υπάρχει πιθανότητα οι γερμανικές ταξιδιωτικές επισημάνσεις να μετατραπούν σε ταξιδιωτική οδηγία, ο Μάρτιν Σέφερ δήλωσε ότι η σκέψη απασχολεί τους αρμόδιους και θα συνεχίσει να τους απασχολεί εφόσον συνεχιστούν τα περιστατικά αδικαιολόγητων συλλήψεων.

«Θέλω, όμως, να τονίσω ότι εμείς δεν θα επιτρέψουμε να μας παρασύρουν στο να κάνουμε κατάχρηση των ταξιδιωτικών επισημάνσεων για πολιτικούς λόγους», διευκρίνισε. Ακόμα, τόνισε ότι οι ταξιδιωτικές επισημάνσεις είναι ένα σημαντικό εργαλείο πληροφόρησης των πολιτών, και η αξιοπιστία τους το υψηλότερο αγαθό.
Σε περίπτωση, πάντως, που το Βερολίνο υποχρεωθεί να εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία τότε η Τουρκία θα μπει σε μια λίστα χωρών όπως η Λιβύη, η Υεμένη και η Συρία, «χώρες στις οποίες υπάρχει εμφύλιος πόλεμος, όπου κανείς δεν θα σκεφτόταν να πάει για διακοπές», κατέληξε.


http://www.pontos-news.gr/article/169074/i-germania-gelaei-me-tin-taxidiotiki-odigia-tis-toyrkias

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.