Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ «ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ», ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Απειλητική επιστολή σε βουλευτές και τραπεζίτες, στην οποία τους αποκαλεί «εθνικούς προδότες» απέστειλε τη Δευτέρα μία φερόμενη οργάν...





Απειλητική επιστολή σε βουλευτές και τραπεζίτες, στην οποία τους αποκαλεί «εθνικούς προδότες» απέστειλε τη Δευτέρα μία φερόμενη οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης».

Όπως αναφέρεται, το έγγραφο απευθύνεται σε όλες τις τράπεζες και κυρίως στο «διεφθαρμένο πουλημένο στην Αλταμίρα διοικητικό συμβούλιο της δήθεν ανθρώπινης Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας».





Επιπρόσθετα αναφέρεται πως «ετοιμάζεται συμφωνία για έξωση των φτωχών δανειοληπτών, που τόσα χρόνια πλήρωναν με τον ιδρώτα και το αίμα τους αυτούς του απατεώνες, με την Ισπανική εταιρεία τουρκικών συμφερόντων».

«Μην διανοηθείτε να πακετοποιήσετε καμιά κύρια κατοικία κανενός, γιατί όσα προειδοποιήσαμε στις προηγούμενες επιστολές μας θα γίνουν πράξη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή και εσείς θα φέρετε ακέραια την ευθύνη. Μην παίζετε με τη φωτιά», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, τονίζεται πως όλο αυτό το διάστημα έδωσαν περίοδο χάριτος, ενώ αποκαλούν τους βουλευτές, «ψευδοβουλευτές». Ακόμη, τονίζουν πως δεν εμπιστεύονται πλέον τους βουλευτές, ονομάζοντάς τους «εγκληματίες», ενώ μέσα από την ανακοίνωση λέει πως θα πληρώσουν για την προδοσία τους και πως «η βουλή θα γίνει ο τάφος σας».




Προσθέτουν ακόμη πως με ένα πάτημα του κουμπιού, ο τουρισμός, οι τράπεζες, οι επενδύσεις, το κυπριακό και οι εκλογές θα τελειώσουν.

Τέλος, αναφέρεται πως η οργάνωση έχει ετοιμάσει τα «όπλα» της και ορκίζονται στον ανάγαθο που θα τα χρησιμοποιήσουν χωρίς οίκτο, μέχρι τέλους.

«Δεν είμαστε τρομοκράτες. Μην μας αναγκάσετε να γίνουμε. Στο χέρι σας είναι. Υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις», καταλήγουν.

Υπό το μικροσκόπιο του ΤΑΕ η απειλητική επιστολή προς τράπεζες και βουλευτές για τις εκποιήσεις

Η Αστυνομία διερευνά με πάσα σοβαρότητα την απειλητική επιστολή που υπογράφει η φερόμενη ως οργάνωση με την ονομασία «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι σε σχετική καταγγελία προέβη στην Αστυνομία η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, η οποία έλαβε στις 6 Σεπτεμβρίου ανώνυμη επιστολή με απειλές κατά τραπεζών και βουλευτών με αφορμή τη νομοθεσία για τις εκποιήσεις.

Σημείωσε ότι το ΤΑΕ διερευνά την καταγγελία και προβαίνει σε όλες τις επιστημονικές και άλλες εξετάσεις και έρευνες για να διαφανεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από την επιστολή αυτή.


Πηγή: philenews/ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.