Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ» ΕΙΠΕ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ...

Για μια ακόμη φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε τους Κούρδους ότι θα τους επιτεθεί νύχτα, όπως δηλαδή συνηθίζουν οι δειλοί και ο...

Ένας δειλός Ερντογάν απείλησε ότι θα επιτεθεί στους Κούρδους νύχτα – Ο άχρηστος τουρκικός στρατός





Για μια ακόμη φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε τους Κούρδους ότι θα τους επιτεθεί νύχτα, όπως δηλαδή συνηθίζουν οι δειλοί και οι επιδρομείς.




Σε νέο ξέσπασμα μεγαλομανίας τη Δευτέρα, ο σουλτάνος μιας… υπερδύναμης δίχως πιλότους για αεροπλάνα, με ένα ναυτικό που φοβάται τη θάλασσα και ένα πεζικό που για να καταλάβει την Αλ Μπαμπ από το Ισλαμικό Κράτος πλήρωσε λύτρα στους τζιχαντιστές για να φύγουν, αυτός λοιπόν ο μέγας «στρατηλάτης» -απειλώντας το κουρδικό δημοψήφισμα στο Ιράκ για ανεξαρτησία και τους Κούρδους της βόρειας Συρίας- είπε:

«Έχουμε σύνορα 911 χιλιόμετρων με την Συρία. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ μια τέτοια δομή εκεί. Όπως είπα «μια νύχτα μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά».

»Το πράξαμε αυτό στην επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη». Όλες οι επιλογές βρίσκονται μπροστά μας στο ζήτημα του Ιράκ και της Συρίας, το οποίο πέρα από την διπλωματία και την πολιτική, έχει μεγάλη σημασία για εμάς.

»Εκκαθαρίσαμε τις περιοχές Τζαραμπλούς, Ραΐ και Αλ Μπαμπ από το Ισλαμικό Κράτος και τώρα κάνουμε νέα βήματα. Δεν φοβόμαστε να κάνουμε βήματα και στο Ιράκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.