Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ... ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες καταστροφής από την ρύπανση που προκάλεσε στα ύδατα και τις παραλίες η διαρροή μαζούτ από το ...

bbc-katastrofi





Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες καταστροφής από την ρύπανση που προκάλεσε στα ύδατα και τις παραλίες η διαρροή μαζούτ




από το «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από τις ακτές της Σαλαμίνας που μαύρισαν στην κυριολεξία από τα πετρελαιοειδή, τεράστιο κομμάτι 400 τμ έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι τις παραλίες του Αγίου Κοσμά και της Γλυφάδας τη στιγμή που εκφράζονται φόβοι ότι η μόλυνση θα φτάσει και σε άλλες περιοχές.

Οι εικόνες με την μαυρισμένη θάλασσα της Σαλαμίνας αποτυπώνονται σε βίντεο των βρετανικών BBC και Independent που μεταφέρουν το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής. Στο βίντεο το BBC δείχνει την καταστροφή στη Σαλαμίνα και τονίζει την αγανάκτηση των κατοίκων αναρωτιούνται αν οι ακτές του νησιού τους θακαταφέρουν να επανέλθουν.


Στο ρεπορτάζ του το Reuters κάνει λόγο για «μια πυκνή πετρελαϊκή κηλίδα που μέχρι την Τετάρτη είχε καλύψει τις ακτές της Αθηναϊκής Ριβιέρας επί αρκετά μίλια», ενώ το AP δημοσιεύει συγκλονιστικές εικόνες της καταστροφής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.