Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ;» ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΕΡ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΡΙΑ

Διαδικτυακή επίθεση μέσω Twitter εξαπέλυσε ένας Έλληνας χρήστης προς την Ελληνίδα πρωταθλήτρια σχετικά με το αν πρέπει να θεωρείται...






Διαδικτυακή επίθεση μέσω Twitter εξαπέλυσε ένας Έλληνας χρήστης προς την Ελληνίδα πρωταθλήτρια σχετικά με το αν πρέπει να θεωρείται Αμερικανίδα ή Ευρωπαία!




Η Ελληνίδα επικοντίστρια είναι ανάμεσα στις δέκα υποψήφιες, που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας του 2017. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 25 του μηνός και σε αυτή μπορούν να πάρουν μέρος και οι φίλοι του στίβου, καθώς έχει ανοίξει η σχετική ψηφοφορία μέσα από τα social media.

Ενας Έλληνας χρήστης του Twitter θεώρησε σκόπιμο να γράψει πως η Στεφανίδη τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και άρα δεν θα έπρεπε να λογίζεται ως Ευρωπαία αθλήτρια. Φυσικά και προκλ΄πηθηκε σ’αλος και μάλιστα απάντησε και η ίδια η χρυσή ολυμπιονίκης.

Δείτε τον διάλογο:











eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.