Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ... «ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ

Στο μάτι του κυκλώνα αναμένεται να βρεθεί σε λίγες ώρες περιοχή της Φλόριντα, όπου διαμένουν πολλοί Έλληνες. Οι κάτοικοι μίλησαν στον...

irma




Στο μάτι του κυκλώνα αναμένεται να βρεθεί σε λίγες ώρες περιοχή της Φλόριντα, όπου διαμένουν πολλοί Έλληνες. Οι κάτοικοι μίλησαν στον ALPHA για την αγωνία και τον φόβο τους.




«Είμαστε σφραγισμένοι από χθες το βράδυ στο σπίτι, έχει πάρα πολύ αέρα και βροχή. εχουμε ετοιμάσει σακίδια και αν χτυπήσει ο τυφώνας να πάμε σε ειδικά δωμάτια που δεν έχουν παράθυρα», λέει στον Alpha η Μαρία Κετσετσίδου, μία από τους Έλληνες που βρέθηκαν στο επίκεντρο του τυφώνα στη Φλόριντα.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η περιοχή της Τάμπα, δυτικά της Φλόριντα, όπου ζουν πάνω από 3.500 ομογενείς αναμένεται, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, να δοκιμαστεί πολύ σκληρά τις επόμενες ώρες από τον φονικό κυκλώνα Ιρμα.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο ανταποκριτής στις ΗΠΑ Θανάσης Τσίτσας οι ομογενείς του Τάρπον Σπρινγκς ανησυχούν καθώς η περιοχή τους είναι πάνω στο «μάτι» του κυκλώνα.

Δείτε την ανταπόκριση του Θανάση Τσίτσα και τις συγκλονιστικές δηλώσεις ομογενών στον ΑΝΤ1.



crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.