Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α, ΜΑΛΙΣΤΑ... ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ... ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΗΡΟΥΣ, «ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ» ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Στην Εύβοια, «σε ένα μέρος που δεν σας λέω, γιατί δεν θέλω να πάει κανείς» όπως είχε πει η ίδια σε μια παλιότερη συνέντευξή της, επ...







Στην Εύβοια, «σε ένα μέρος που δεν σας λέω, γιατί δεν θέλω να πάει κανείς» όπως είχε πει η ίδια σε μια παλιότερη συνέντευξή της, επισημοποίησε, τη σχέση με την σύντροφό της Χριστίνα, η Στεφανία Γουλιώτη.




Η 37χρονη ηθοποιός έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της, σήμερα Κυριακή, ανάμεσα σε λίγους καλούς φίλους, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης με την σύντροφό της Χριστίνα.

Οπως έχει δηλώσει επανειλημμένως, όνειρό της είναι να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά, κάτι που τώρα είναι θα μπορέσει να πραγματοποιήσει και μαζί με την σύντροφό της, που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση της ευτυχίας της. Είχε άλλωστε πάρει μια γεύση από οικογενειακή ζωή όταν συζούσε με την τραγουδίστρια Ηρώ, η οποία και μεγάλωνε τον γιο της μόνη, χωρίς τον πατέρα του.



«Πώς ζητάς από ανθρώπους που αγνοούν τις λειτουργίες της ψυχής να αποδεχτούν τους ομοφυλόφιλους; Η ψυχανάλυση έπρεπε να αποτελεί βασικό μάθημα στα σχολεία», είχε πει μιλώντας σε μια άλλη της συνέντευξη, εκφράζοντας έτσι και τις προσωπικές της ανησυχίες. Ενώ σε ένα μήνυμά της στο youtube, στις 14 Ιουνίου του 2014, με αφορμή τα δεκάχρονα του Athens Pride είχε πει: «Ο κόσμος που θέλει να ζει μαζί θέλει να ζει μαζί. Ο άντρας με τον άντρα, η γυναίκα με τη γυναίκα. Να έχουν παιδιά, να ερωτεύονται, να χαίρονται, να μπορούν να το μοιραστούν με όλο τον κόσμο. Είμαστε 2014... Ας ξυπνήσουμε πια. Εχει μπει ο 21ος αιώνας. Θέλει ο κόσμος που αγαπιέται, να αγαπιέται ελεύθερα».


Κορυφαία ηθοποιός της γενιάς της, άνθρωπος σεμνός και ουσιαστικός, η Στεφανία Γουλιώτη, είχε ξεχωρίσει ήδη από τα 27 της, όταν την επέλεξε ο γερμανός σκηνοθέτης Πέτερ Στάιν για τον ρόλο της Ηλέκτρας στην ομώνυμη τραγωδία του Σοφοκλή. Εκείνο το καλοκαίρι είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία της το κοινό της Επιδαύρου. Δικαίως ακολούθησαν τα βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Κάρολος Κουν» και η πορεία της πήρε τον δρόμο της εξέλιξης.

Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού, αγαπημένη ηθοποιός του Λευτέρη Βογιατζή, του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και του Γιάννη Χουβαρδά, έκανε το ντεμπούτο της με την Κατερίνα Ευαγγελάτου, με την οποία τη συνδέει στενή φιλία. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον «Θεό της σφαγής», ενώ το καλοκαίρι εντυπωσίασε ως Κύκλωπας στο ομώνυμο αρχαίο έργο του Ευριπίδη. Η τρέχουσα σεζόν τη βρίσκει στο Εθνικό Θέατρο και στον «Πέερ Γκυντ» του Ιψεν μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη που το σκηνοθετεί.






Η Γουλιώτη που διαθέτει εκτός από ταλέντο και μια σπάνια ευλυγισία, την οποία συχνά αποκαλύπτει στις παραστάσεις όπου συμμετέχει, είτε χορεύοντας είτε όχι. Εχει κάνει ελάχιστη τηλεόραση («Χαρά αγνοείται», «Κώστας Καρυωτάκης», «Αγρια Παιδιά») και λίγο σινεμά, όπου και διακρίθηκε. Αφιερωμένη στο θέατρο, παίζει συστηματικά ενώ κατά καιρούς αποτολμά και κάποιες σκηνοθετικές πρωτοβουλίες. Σοβαρή και μετρημένη σαν άνθρωπος, στις συνεντεύξεις της αποκαλύπτει τα πάθη και τις αδυναμίες της, την διάθεσή της να τολμά και να αναμετράται με τα όριά της.

Μεγάλωσε σε ένα μεσοαστικό σπίτι στο Παλαιό Φάληρο όπου μοιραζόταν το δωμάτιο με τον αδελφό της. Φοίτησε σε σχολείο θηλέων. Ο πατέρας της είναι από τον Βόλο και ήταν ναυτικός σε πλοία εσωτερικής γραμμής. Η μητέρα της Γαλλίδα, με ρίζες από την Πολωνία. Είχε δασκάλα θεάτρου στο σχολείο την Κυβέλη Μυράτ και από πολύ μικρή έπαιζα ό,τι ρόλο της έδινε....




Φωτογραφίες: NDPphoto



 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.