Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.. ΡΩΣΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

O YouTuber Arlsan Valeev δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη διάλυση του γάμου του. Άφησε το θανατηφόρο μαύρο φίδι του να τον δαγκώσει και μετ...




O YouTuber Arlsan Valeev δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη διάλυση του γάμου του. Άφησε το θανατηφόρο μαύρο φίδι του να τον δαγκώσει και μετέδωσε live τις τελευταίες του στιγμές.



Σοκαρίστηκες οι τελευταίες εικόνες του blogger Arlsan Valeev. Ο 31χρονος από τον Αγία Πετρούπολη παρακαλούσε όσους παρακολουθούσαν να καλέσουν την πρώην γυναίκα του. Είχε αρχίσει να μην ελέγχει το άκρα του μετά το δάγκωμα από το αγαπημένο του φίδι.

Στο τέλος του ανατριχιαστικού βίντεο σηκώθηκε από την καρέκλα και απομακρύνθηκε από την κάμερα. Πέθανε λίγο αργότερα. Ο Arlsan και η σύζυγός του Ekaterina «Katya» Pyatyzhkina ήταν διάσημοι στη Ρωσία για τα φίδια και τα κατοικίδια ζώα τους.

Στις 4 Αυγούστου, σύμφωνα με φιλικά τους πρόσωπα, την κατηγόρησε για απιστία. Την ξυλοκόπησε με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση. Αργότερα μετάνιωσε και στις 21 Σεπτεμβρίου ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Αποκάλυψε ότι η ερωτική τους σχέση είχε τελειώσει τον Ιούλιο. Η Katya είχε πάρει διαζύγιο μετά τον ξυλοδαρμό και ήταν σε νέα σχέση.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.