Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΡΩΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ. ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ. ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ!» ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΣΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΜΑΛΑΚ... ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΡΟΣΙΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί αν υπερηφανευτεί πως έχει πάρα πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα μετά την πολιτική που ακολούθησε αλλά υπάρ...






Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί αν υπερηφανευτεί πως έχει πάρα πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα μετά την πολιτική που ακολούθησε αλλά υπάρχουν κάποιοι πάρα πολλοί φανατικοί.

Μέσα σε αυτούς είναι και μία 90χρονη κυρία Δέσποινα που μιλώντας στον ΣΚΑΙ απείλησε με τη μαγκούρα της όποιον του πειράξει έστω μια τρίχα!




Η κυρία Δέσποινα φάνηκε ενημερωμένη και για τον Εμανουέλ Μακρόν. Ρώτησε αν θα φέρει και την κυρία του από το… θέατρο: «Ποιο το όφελος; Να δώσει τίποτα, θα δώσει;» ρώτησε η κυρία Δέσποινα. «Ο κύριος Τσίπρας θα δώσει» της είπε ο δημοσιογράφος. Και έτσι ξεκίνησαν όλα!

«Όλα ο Τσίπρας θα τα πληρώσει», απάντησε αρχικά η 90χρονη γυναίκα στην παρατήρηση του δημοσιογράφου. Και συνέχισε: «Πολύ έξυπνοι είστε».

Όταν ρωτήθηκε αν συμπαθεί τον Αλέξη Τσίπρα, δεν έκρυψε: «Πρώτα ο Τσίπρας και μετά εμείς».

Κάπου εκεί, ακούστηκε η παρουσιάστρια να σχολιάσει όλο απορία: «Το εννοεί; Α, τον αγαπάει όντως».






«Το εννοείτε έτσι;» τη ρώτησε και ο δημοσιογράφος. Και πήρε τη γεμάτη αυθορμητισμό απάντηση: «Ψέματα θα πω; Γιατί θα πω ψέματα 90 χρονών γυναίκα. Αφού τον αγαπώ».

«Δεν θέλω να κουνηθεί τρίχα του! Έχω το μπαστούνι, ας τον πειράζει κανένας!» προειδοποίησε η κυρία Δέσποινα!



eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.