Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ; ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΡΝΑΟΥΤΗ;

Η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη έχει μπει στα «αζήτητα» εδώ και τρεις μήνες και τα πάντα έχουν παγώσει. Συγκεκριμένα, από τον Ιούνι...






Η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη έχει μπει στα «αζήτητα» εδώ και τρεις μήνες και τα πάντα έχουν παγώσει.
Συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο έχουν σταματήσει οι έρευνες για το τι πραγματικά συνέβη το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου καθώς βρίσκονται στην αναζήτηση ενός νέου εισαγγελέα ο οποίος τελικά ή θα ρίξει φως στην υπόθεση ή θα την κλείσει για πάντα στο ντουλάπι.

Να υπενθυμίσουμε λίγο το χρονικό του δυστυχήματος.




Λίγους μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο άνοιξε ο φάκελος σχετικά με το ποιος ήταν ο οδηγός του τζιπ εκείνο το πρωινό καθώς η οικογένεια Παντελίδη θεωρεί ότι στο τιμόνι δεν καθόταν ο τραγουδιστής αλλά η μία από τις συνεπιβάτιδές του, Φρόσω Κυριάκου.

Το πόρισμα που είχε καταθέσει η οικογένεια Παντελίδη ήταν αντίθετο με αυτά των επίσημων αρχών που ήθελαν τον Παντελή Παντελίδη οδηγό του τζιπ κι έτσι ο εισαγγελέας για να μην αφήσει «τυφλά σημεία» παρέπεμψε τα πάντα σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εαν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυπταν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού.

Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελίδη στη θέση του οδηγού.

Μένει να χρεωθεί η δικογραφία σε νέο εισαγγελέα που θα κληθεί να μελετήσει εκ νέου στο σύνολό της την υπόθεση για να αποφασίσει αν θα στείλει το φάκελο στο αρχείο ή τις δυο γυναίκες στο εδώλιο.

Η Μίνα μετά από αυτές τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ύστερα από ρεπορτάζ του Έθνους αισθάνθηκε δικαιωμένη και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για την μοιραία εκείνη βραδιά.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Ο εισαγγελέας θέλησε, να μην αφήσει «τυφλά σημεία» στην υπόθεση και ανέπεμψε τον φάκελο σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εαν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυπταν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού.

Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελίδη στη θέση του οδηγού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.